Mandy La Rooij

Even voorstellen: Mandy La Rooij

Hoi, mijn naam is Mandy.

Ik loop stage bij Mooij Designs waar ik voor mijn opleiding een hoop gave en unieke dingen mag doen. Afgelopen jaar heb ik mijn diploma behaald voor “ Verkoop adviseur wonen” waarna ik ben doorgestroomd naar het derde leerjaar van “Interieur adviseur” aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam.

Ik heb al een keer eerder stage mogen lopen bij Lucia toen zij haar projecten nog combineerde met het werken in de winkel What is Hip. Het klikte vanaf het begin goed wat het samenwerken natuurlijk alleen maar makkelijker maakt. Bij Mooij Designs krijg ik de kans om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en daarbij nieuwe uitdagingen aan te gaan zoals onder andere het stijlen van evenementen wat ik laatst voor het eerst heb mogen doen in de Kathedrale basiliek Sint Bavo waar wij een soort Charles Dickens achtige kerstsfeer hebben neergezet.

Meer over dat project lees je hier

Wat zijn jouw drie sterkste eigenschappen?

Ik zou mijzelf omschrijven als een enthousiast persoon die doorzet en zich altijd voor de volle 100% inzet.

Waar zie je jezelf over vijf jaar?

Over vijf jaar verwacht ik mijn diploma behaald te hebben voor mijn huidige opleiding. Of ik door ben gaan studeren of dat ik ben gaan werken durf ik niet te zeggen.

Waar word je gelukkig van?

Ik wordt gelukkig van spontane uitjes met vrienden of familie.

Noem eens een belangrijke keuze die je hebt gemaakt in je leven.

Ik heb kort geleden besloten om mijn volgende stage in het buitenland te gaan doen om op persoonlijk maar ook op gebied van mijn opleiding te kunnen groeien.

Lucia Mooij interieuradviseur Alkmaar
Noa-Fenna