complete meubelset Mooij Designs

Lancering: Shop Mooij Designs

Yess Yess Yess! Eindelijk is het dan zo ver, na hard werken is de Mooij Designs shop is geopend. Een inspirerend platform op gebied van interieur, je vindt hier complete stylingpakketten gemaakt door interieur adviseurs! Zij hebben over elke style nagedacht en door de leuke korting op het totale pakket toegankelijk voor iedereen. 

logo shop Mooij Designs

 

De stylingpakketten 

Een meubelpakket van Mooij Designs bestaat altijd uit een serie meubels met een gratis stylingsadvies. In dit beknopte interieuradvies krijg je alle handvatten om zo je woning om te toveren tot een stijlvol geheel. Wij hebben namelijk voor jou al opgezocht welke kleuren en materialen mooi bij deze complete meubelset passen; als interieurontwerpers doen we namelijk niets liever! De pakketten zijn in verschillende ruimtes op gedeeld waaronder de woonkamer, eethoek, (thuis) werkplek, slaapkamer, kinderkamer en zelfs voor de tuin. Zo kan je zelf kiezen welke ruimte je een touch up wilt geven en welke niet! In 1 klik op de knop krijg jij een gestyled pakket, helemaal in jouw style, bij je thuis geleverd. Je krijgt er een gratis ‘ do it yourself’ stylingadvies bij, die jou stap voor stap door het advies heen leidt. 

Zie hieronder verschillende voorbeelden van stylingpakketten

Thuiswerkplek compleet Go WildKinderkamer compleet Go TerracottaWoonkamer compleet Bold en Gold

 

Proefzitten en meubelset bekijken in het echt?

Ook wij snappen heus wel dat je wellicht eerst even de stoel of bank wilt ‘proefzitten’ of het tafelblad in het echt wilt bewonderen. Omdat wij geen meubelzaak zijn kan dat niet direct bij ons. Wij werken samen met Nederlands leukste woonwinkel; What is Hip. Bij What is Hip kun je onder andere terecht voor de woonmerken BePureHome/ Zuiver/ Dutchbone en Woood. 

 

Gratis stylingadvies

Bij het pakket ontvang je een gratis stylingadvies! Het sjabloon helpt je op weg om jouw eigen droom interieur tot leven te brengen. Hoe het er uit ziet en in zijn werk gaat houden we natuurlijk nog even spannend! 

Gratis stylingadvies

 

Wil je niks missen?

Volg ons op Instagram en Facebook voor de nieuwste pakketen, interieur inspiratie en de leukste nieuwtjes!

 

Liefs,

Team Mooij Designs