Shop de Stijl - Webbing

Shop de Stijl

Hallo 2020, doei 2019! Het is natuurlijk alweer eind januari, maar we wensen met terugwerkende kracht iedereen nog een prachtig en gezond 2020 toe!

Wat is deze maand omgevlogen zeg! Een beursbezoek in Keulen, veel presentaties een vakantie en het einde van de eerste stageperiode van Mandy.

Ook deze maand hebben we weer een ‘Monthly Favorites’ voor jullie. Ons persoonlijke favorieten van deze maand en even een terugblik op hetgeen we allemaal hebben gedaan deze maand. Kleuren, patronen, meubilair en alles wat ons deze maand geïnspireerd heeft of wat we ‘gewoon’ leuk vinden, zie je terug ons de borden die we maken.

Deze maand was heerlijk en druk tegelijk. Na de stress van de kerstmaanden, de styling thuis maar ook zeker dit kerstevenement, is het een maand geweest waar we even op adem konden komen. Inlopen op interieuradviezen waar we al even mee bezig waren, maar ook het bezoek aan de Imm Cologne was nog deze maand. Meer over ons bezoek aan de beurs kun je hier teruglezen.

Wat wel typisch is dat het bezoekje aan de beurs ons weer een hoop nieuwe dingen heeft laten zien. Onder andere nieuwe collecties van Bepurehome, Zuiver en Dutchbone maar ook hebben we dé trends voor 2020 gespot! En dat zie je toch ook weer een beetje terugkomen in het stijlbord van januari!

Januari is persoonlijk nooit mijn favoriete maand geweest. Kerstboom weg = geluksgevoel weg. Dit jaar was het toch een beetje anders, ik kon geen kerstboom meer zien! Rara, hoe komt dat…

De nieuwe gordijnen voor onze woonkamer zijn binnen, we zijn een weekje op vakantie geweest naar Portugal en we zijn begonnen aan het nieuwe ontwerp voor het kantoor en de website.

 

Shop de stijl!

Plantenstandaard Botanique M

Plantenstandaard Botanique L

Glazen vaas 30cm 

Pattern geweven kussen

Cabinet Denver Low

Webbing rotan behang

Piña Floor Lamp – Dutchbone

Member Lounge Chair

Bulan Wall Lamp

Rumour room divider

TIPJE! Mocht je nou iets leuk vinden uit mijn collage en kom je via de link bij What is Hip terecht?

Gebruik dan de volgende kortingscode voor 10% korting op je bon! Altijd leuk toch?

mooijdesigns-10

Liefs, Lucia

Lucia Mooij interieuradviseur Alkmaar
Noa-Fenna