Noa van Atten

Even voorstellen: Noa van Atten

Hoi! Via deze weg wil ik me graag aan jullie voorstellen.

Ik ben Noa van Atten en ik ben 19 jaar oud. Ik ben een vierdejaars leerling van de BOL-opleiding Interieuradviseur niveau 4 op het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam. Dat betekent dus ook dat ik dit jaar examen ga doen.

Toen ik op zoek ging naar een bedrijf waar ik mijn afstudeerstage kon lopen, kwam ik op de website van Mooij Designs. Het viel mij meteen op dat Mooij Designs echt mijn stijl was. Ook was ik direct benieuwd hoe het is om een eigen bedrijf te runnen. Nu loop ik met veel plezier mijn afstudeerstage bij Lucia op kantoor. Hier krijg ik de kans om aan te geven wat ik wil leren en onderdeel te zijn van team Mooij Designs.

Na het Hout- en Meubileringscollege wil ik werken en doorstuderen in (media) interieurstyling combineren. Ondertussen heb ik op school al een groot portfolio kunnen maken. Ben je daar benieuwd naar? Klik dan op deze link: http://noavanatten.weebly.com

Wat zijn jouw drie sterkste eigenschappen?

Leergierig, omdat ik graag nieuwe dingen leer en ontdek.Positief denkend, omdat ik graag in oplossingen denk in plaats van in problemen. Ik ben een teamplayer, maar ik kan ook goed zelfstandig werken. Toch vind ik samenwerken erg fijn. Hoe meer mensen er mee denken aan een project, hoe meer toffe ontwerpen er kunnen ontstaan.

Waar zie je jezelf over vijf jaar?

Dan heb ik een diploma voor de BOL-opleiding Interieuradviseur niveau 4. Ik zou dan ook graag een de HBO (media) interieurstyling opleiding afgerond willen hebben. Daarna zou ik fulltime aan het werk willen in de interieurbranche. Mocht Lucia mij heel erg inspireren met haar eigen bedrijf, dan zou ik dat misschien ook wel overwegen. Maar zo ver zijn we nog niet 🙂

Waar word je gelukkig van?

Ik ben al snel tevreden. Ik wordt al gelukkig van de kleinste dingen, zoals: (uit)eten met vrienden en/of familie, gezellige avondjes met mijn vriendengroep, een lange wandeling met de hond en bijkletsen met vriendinnen. En natuurlijk een mooie ingerichte ruimte!

Noem eens een belangrijke keuze die je hebt gemaakt in je leven.

Ik heb in mei tot en met juli 2019 in Malta gezeten voor een stage. Dit was ver buiten mijn comfortzone, maar gelukkig ging ik dit avontuur aan met een klasgenoot. Maar zoals verwacht heb ik daar een fantastische tijd gehad.

Lucia Mooij interieuradviseur Alkmaar
Noa-Fenna