Op zoek naar een snel, online interieuradvies woonkamer? 

Mooij Designs is dé interieuradviseur die luistert naar jouw woonwensen en dit vertaalt naar een passend online interieuradvies. Benieuwd wat Mooij Designs voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een eigen interieuradvies woonkamer!

Lukt het niet om al jouw woonwensen (én die van je partner) te vertalen naar een samenhangend Interieuradvies voor je woonkamer?

 

Er is tegenwoordig een heleboel inspiratie online te vinden, zoals apps, blogs, vlogs en Instagram pagina’s. Je ziet eigenlijk door de bomen het bos niet meer. Je weet welke kleuren je mooi vindt en welke stijl, maar hier een passend interieuradvies van maken; dat is lastig.
 
Er komen namelijk flink wat keuzes bij kijken wanneer je besluit dat jouw woon- of werkruimte toe is aan een frisse look. Denk bijvoorbeeld aan (verf)kleuren, vloeren, raamdecoratie, meubilair en verlichting. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Wellicht krijg je hierdoor het gevoel dat je niet meer weet wat bij jou en de ruimte past of koop je meubels die later toch niet blijken te passen. Zonde!

 

Mooij Designs geeft je een online interieuradvies woonkamer waar het hele gezin zich in thuis voelt.

 

Lukt het niet om eenheid te creëren binnen je interieur? Besteed dan je interieuradvies uit aan Mooij Designs. We zorgen er samen voor dat jouw woonwensen vertaald worden naar een ‘Mooij’ Design! Dit doen we niet door een kopietje te maken van voorafgaand werk. Interieuradvies online is maatwerk. Mooij Designs werkt daarom niet in één stijl, maar luistert naar jouw (woon)wensen.

 

Van inspiratie naar Online Interieuradvies Woonkamer

Wanneer je het online interieuradvies voor je woonkamer uitbesteed aan Mooij Designs wordt je binnen een paar stappen voorzien van een heel advies waar je zelf zo mee aan de slag kunt. We beginnen met de intake en het kiezen van een adviespakket. Hierna maken we een afspraak voor een telefonische kennismaking waarin jouw woonwensen (en die van je partner of gezin) boven tafel krijgen en spreken we het project even door. Dit is het startpunt.

 

Vervolgens gaan we aan de slag met een moodboard. Dit kan bijvoorbeeld via Pinterest. Hierin plaatsen beide partijen inspiratie en ideeën. Zo krijgen we een helder beeld van stijlen en kleuren jou het meeste aanspreken. Op basis hiervan wordt er zowel een 2D als een 2D visualisatie gemaakt. Zo heb je in één overzicht hoe jouw woning eruit komt te zien op basis van het online interieuradvies.

 

Waarom kiezen voor de interieuradviseur van Mooij Designs?

Mooij Designs is persoonlijk en denkt met je mee. Lucia Mooij (eigenaar van Mooij Designs) gaat ver in het begeleiden van jouw project en kan je volledig ontzorgen op het gebied van interieuradvies, het bepalen van een stijl en het kiezen van meubels.

 

En, met de korting op inkoop van merk meubels en goede deals bij leveranciers, verdiend een interieuradviseur zich terug!

Online interieuradvies woonkamer, hoe werkt dat?

Een online interieuradvies woonkamer, wat houdt dat nu weer in? 
Nou, niets anders dan een gewoon interieuradvies, alleen alles gaat online. 
Zo beginnen we altijd eerst met een online intake van een paar simpele vragen over het project waar we samen aan gaan beginnen (bijv. nieuw interieur woonkamer). Vervolgens kies en betaal je heel gemakkelijk een ontwerp-pakket via deze website. Zo kun je kiezen uit 3 pakketten; medium, premium en een deluxe interieuradvies.
Kort na je keuze en de betaling zul je via de mail van mij een uitnodiging voor een telefonische kennismaking ontvangen waarin we de volgende stappen in dit online interieuradvies woonkamer bespreken en elkaar een beetje leren kennen. Nu gaat het ontwerpen beginnen! 
Begin dus maar vast met het verzamelen van afbeeldingen die je aanspreken want deze afbeeldingen wil ik allemaal zien.
Zo kun je namelijk duidelijk aangeven wat je wel of niet in je eigen interieuradvies zou willen terugzien. Van deze afbeeldingen maak ik een selectie en zal ik aanvullende beelden zoeken die het ontwerp zullen versterken en het interieuradvies bundelen. 

3

4

5

Laten we beginnen

online intake

klik op deze stap en vul de vragenlijst in

kies & betaal je gekozen pakket 

kennismakingsgesprek  en het in kaart brengen van wensen en eisen

ontwerpfase

Bestel het meubilair uit je ontwerp

Uit dit eerste proces komt een moodboard, een overzicht van kleur, stijl en het geeft je vast een idee waar ik in het interieuradvies naartoe wil gaan. Rond deze fase zullen we ons ook wat gaan oriënteren in meubilair en accessoires, tegelijkertijd zal er een plattegrond gemaakt worden van de ruimte waarin duidelijk zichtbaar zal zijn welk meubel, waar komt te staan. Dit vloerplan is eigenlijk een bovenaanzicht van de ruimte die je wilt aanpakken met daarin een aanbevolen indeling.
Als laatste deel van dit online interieuradvies zal er nog een 2D visualisatie gemaakt worden om een beeld te creëren van hoe het er in werkelijkheid ongeveer uit zal gaan zien. 
Mocht je nog verder willen gaan in het interieuradvies is het ook mogelijk om 3D visualisaties te maken, hiervoor zul je wel het 'deluxe pakket' in stap 2 moeten kiezen. 
Wat jij zelf zult aanleveren na ons telefonische kennismakingsgesprek;
- Plattegrond met maataanduiding en hoogtes (plafond, ramen etc. ) 
- Foto's of een filmpje van de woonkamer (of beide)
- Afbeeldingen van Pinterest of uit tijdschriften die je aanspreken.

Moodboard

Vloerplan

Stylingplan

2D Impressie babykamer

2D Impressie babykamer

Ook ontvang je een shopping list van de producten (meubelstukken, accessoires, planten en verlichting ) die in het online interieuradvies woonkamer geadviseerd worden. Aan de hand van deze shopping list kun je dan heel gemakkelijk de producten bestellen die je graag wilt hebben. Deze worden dan bij jou op de stoep geleverd! Van online interieuradvies zo je kamer in! 

 

De totale duur van dit project ligt gemiddeld rond de 10 werkdagen bij een premium interieuradvies pakket.

 Klik hier voor meer een overzicht van de verschillen per interieuradvies pakket.

Mooij Designs geeft interieuradvies online voor de volgende ruimtes:

logo warmtestore.png
sanisale logo.png
logo keukensale .png

info@mooijdesigns.nl | KVK: 51273837 | BTW: NL002239467B15

Mooij Designs copyright 2019

logovloerverwarming.png
DOSS_logo-2.png