Over Mooij Designs

 Ik ben Lucia Mooij, eigenaar van Mooij Designs. Van kinds af aan ben ik al een ondernemend typje en een creatieve duizendpoot.
Met op mijn tiende een taartenservice voor het garagebedrijf om de hoek en vijf jaar later een eigen webshop. Daarnaast ben ik altijd druk bezig geweest met het veranderen van mijn kamer en tekenen van plattegronden.
De combinatie zat er dus al vroeg in!
Toen daar ook de opleidingen voor afgerond waren mocht ik mijzelf dan écht interieurontwerper noemen. Na jaren werkervaring op te hebben gedaan in de projectinrichting (ontwerpen van kantoren), styling en het runnen van een woonwinkel en de inkoop daarvan is sinds november 2019, Mooij Designs fulltime aan het draaien.

Lucia Mooij

Interieurontwerper

Van alleen naar een sterk team

Door de grote vraag naar interieurontwerpen voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt waren de ontwerpen niet langer met twee handen uit te voeren. Mooij Designs werkt daarom samen met een team kundige creatievelingen om zo de vraag en de ontwerpen in dezelfde vaart én creativiteit te kunnen blijven uitvoeren.

Twee horen en bedenken meer dan één’, is dan ook een uitspraak die je vast eens voorbij zult komen wanneer we langskomen bij de intake!

Nova​

Office manager

Roos Mulder

Interieurontwerper

Annemerel Westerhuis​

Online marketeer​

Fenna Veenstra

interieurontwerper

Yara van Poppel

interieurontwerper

Nikki Fischer/ Huiss

Interieurontwerper

Liv Mos

Stagiair interieur

Wessel Floris

Stagiair interieur

Nadia Breg

Stagiair interieur

Noa van Atten

interieurontwerper

Nathalie Zigterman

interieurontwerper

Yvonne / Studio Leegwater

interieurontwerper

Naomi Kroon

interieurontwerper

Els Klaver

interieurontwerper

Bij ons team?

Neem contact op!

Onze manier van samenwerken

Mooij Designs werkt samen met een tal andere bedrijven om zo tijdens de realisatie zoveel mogelijk hulp te bieden en het ontwerp te ‘bewaken’. Lucia haar ervaring in projecten en de samenwerkingen met meubelmerken zoals BePureHome, Zuiver, Dutchbone en HKliving maakt dat ook het leveren van meubilair tot de mogelijkheden hoort.
Wij kunnen dus het hele totaalplaatje verzorgen!

Wij werken met particuliere opdrachtgevers, projectinrichters en vele uitvoerders samen. Daarnaast staan wij altijd open om met nieuwe partijen kennis te maken.

Zakelijk met ons samenwerken? Neem contact op: info@mooijdesigns.nl

BePureHome Rodeo

Mike van der Kamp

‘ De samenwerking met Lucia verloopt altijd heel soepel.
Doordat we goed op elkaar ingespeeld zijn komen we samen altijd tot een mooi keukenontwerp!  De korte lijnen maakt het makkelijk, zo hebben we regelmatig overleg. Het is natuurlijk van belang dat de keuken in het gehele interieurontwerp past.
Samen hebben we al veel klanten blij kunnen maken met een mooie keuken.’

Harry Busscher

‘ Ik vind het altijd een feestje om samen met jou te werken,  je bent altijd enorm enthousiast creatief en behulpzaam. Tevens jou geweldige inzicht om van een lege ruimte met summier informatie er een mooi ontwerp van te maken maakt jou tot een vakvrouw pur sang.’