Suzan Elling

Even voorstellen: Suzan Elling

Hi, via deze blog wil ik mij graag even voorstellen.

Ik ben Suzan Elling en woonachtig in Leusden.

Ik ben nieuwsgierig en nooit uitgeleerd. De nieuwste trends en ontwikkelingen volg ik maar al te graag. Zodra ik een ruimte binnen stap, kijk ik als eerste naar het interieur en wat voor gevoel dit mij brengt, en welke materialen en stoffen er zijn gebruikt.

Suzan Elling 1

Wat zijn jouw drie sterkste eigenschappen?

Vallen, opstaan, vechten en doorgaan. Vooral mezelf niet laten weerhouden door wat anderen zeggen..

Spontaan, Ik hou ervan om nieuwe mensen te leren kennen.

Empathisch, inleven in de behoefte van een ander is een van mijn sterke kwaliteiten, dit kan ik heel goed kan gebruiken als interieurontwerper.

Vindingrijk, doelen bereiken met de middelen die er zijn.

 

Waar zie je jezelf over vijf jaar?

Ik zie mezelf over 5 jaar met een enorm dik interieurportfolio en veel ervaring. Een persoon die de juiste mensen om zich heen heeft en kennis heeft van verschillende dingen op het gebied van interieur. Bijvoorbeeld eventsyling, projectinrichting, particuliere inrichting en interieurstyling.

Suzan Elling 2

Waar word je gelukkig van?

Ik word gelukkig van hele kleine dingen in het leven. ‘S ochtends opstaan met mijn lievingsmuziek en de middag doorbrengen in de zon in het park. Een mooi huis dat prachtig gestyled is. Spontaan dingen ondernemen. En natuurlijk vakanties, nieuwe avonturen aangaan en nieuwe dingen proberen.

Suzan Elling 3

Noem eens een belangrijke keuze die je hebt gemaakt in je leven.

Er zijn zo veel belangrijke keuzes die ik al heb gemaakt. Een daarvan is dat ik de opleiding interieurontwerp aan Academie Artemis heb gevolgd. Hierdoor ben ik een stuk zelfstandiger geworden en is mijn kennis enorm verbreed. Daarnaast is 1 van mijn beste keuzes van afgelopen jaar, een maand gaan reizen door Colombia. Wat een inspiratie en wat een avontuur was dat!

Lucia Mooij - Interieurontwerper