Ariane Pols

Welkom stagiaire Ariane!

Heey!

Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Ariane Pols ik ben 19 jaar en zit op het hout- en meubileringscollege in het 3e jaar interieur advisering.

Ik ben bij Mooij Designs gekomen, doordat ik hele leuke verhalen hoorde over dit bedrijf. Ik ben op zoek gegaan en het sprak mij heel erg aan, omdat ik me graag wil door ontwikkelen in het adviseren en het digitaal tekenen. Ik ben toen in gesprek geraakt met Lucia, ik vond het zo leuk met hoe veel passie en enthousiasme zei mij vertelde over haar werk, en daarom lijkt mij zo leuk om hier tijdelijk ook een deel van te mogen zijn.

Naast interieur vind ik het ook super leuk om te voetballen en vind ik het leuk om me met de trends bezig te houden met zowel mode als interieur.

Wat zijn jouw 3 sterkste eigenschappen?

Ik ben van nature een persoon die graag de leiding geven de rol op zich neem, goed observeert en luistert. Ik ben betrouwbaar en doel gericht ik loop er niet de kantjes van af als ik ergens aan begin maak ik dat op de juiste manier af, zodat de klant te vrede is maar ik ook!

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Over 5 jaar zou ik graag een hbo-opleiding behaald hebben of een interieur adviesbureau gestart willen hebben. Als dit langer duurt vind ik het ook niet erg ik wil graag genoeg kennis op doen om klanten de juiste adviezen te geven en de mooiste ontwerpen te presenteren.

Waar word je gelukkig van?

Ik word gelukkig van de dingen te doen die ik leuk vind en waar ik achter sta om daar later trots op terug te kijken, samen met vrienden en familie leuke dingen te doen zoals op vakantie gaan lekker ergens lunchen en natuurlijk ook ergens een drankje doen 🙂

Noem een belangrijke keuze die je in je leven hebt gemaakt?

Voor dat ik aan deze opleiding begon wist ik niet wat ik wilde en had totaal geen zin in school, door goede gesprekken te hebben gehad heb ik besloten om er volledig voor te gaan. Sommige dingen zijn nu eenmaal minder leuk, maar ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om door te gaan. Ik vind het heel erg leuk om dit te doen ik kan mijn creativiteit heel erg goed kwijt in mijn werk. Het is voor mij belangrijk om voor mijn doelen te gaan en niet te wachten want het komt niet vanzelf op je af!