Indrayani van Velzen

Welkom stagiaire Indra!

Heey!

Mijn naam is Indrayani van Velzen, ik ben zeventien jaar en zit in het tweede jaar van het Jan Des Bouvrie college in amsterdam. Ik doe met veel plezier de opleiding interieur adviseur. Ik leer veel en ben blij dat ik mijn plekje heb gevonden. Ik heb een passie voor interieur en alles daaromheen, zoals trends en architectuur.

Mijn familie en ik wonen al generaties lang in een klein, West-Fries dorpje. Maar ik wil graag de wereld zien en culturen beleven.

Wat zijn jouw 3 sterkste eigenschappen?

Mijn sterkste eigenschappen zijn vooral dat ik niet graag de kat uit de boom kijk, goed kan observeren en me probeer zo goed mogelijk in te leven in anderen. Deze eigenschappen helpen me ontzettend bij het uitvoeren van mijn grootste passie in interieur. Daarnaast focus ik me op resultaten en kan ik genieten van goed gelukte einduitkomst.

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Van kleins af aan was de wens om in Nieuw-zeeland te wonen. Mijn doel is een succesvol bedrijf te starten ergens in de binnenstad van Wellington. Uiteraard het liefst in de interieur brance. Ik heb me altijd al aangetrokken gevoeld tot het land. Voordelig voor mij is dat er daar een groot te kort is aan interieur-adviseurs, dus dat maakt de droom weer een beetje meer realistisch.

Waar word je gelukkig van?

Zolang ik in de weer blijf, ben ik tevreden. Niks doen is niet voor mij weggelegd. Ook ben ik graag onder de mensen en ga ik er graag op uit. Uit eten en tripjes met familie klinkt als muziek in mijn oren. Bovendien heb ik een brede muzieksmaak en gaat er geen dag voorbij zonder naar muziek geluisterd heb. Het is het eerste wat ik doe wanneer ik thuis kom.

Ik word ook gelukkig van reizen. Verre vakanties, onbekende locaties en pittige gerechten.
Het enige moment dat ik stil zit is als ik achter de laptop aan het ontwerpen ben. Maar dat vind ik uiteraard leuk.

schets werkplek binnenste buiten.jpg zithoek

schets werkplek binnenste buiten.jpg werkplek

Noem een belangrijke keuze die je in je leven hebt gemaakt?

Persoonlijke beslissingen lijken bij mij vaak heel makkelijk te gaan. Ik rol van de ene situatie in de volgende en het lijkt steeds een goede keuze te zijn. Het is fijn om op deze manier op mezelf te kunnen vertrouwen. Een recente bepalende keuze was het kiezen van een vervolg opleiding. Ik heb maar bij één college gekeken. Het Jan des Bouvrie college met duizenden aanmeldingen, bleek de juiste opleiding voor mij.