Coronaproof restaurant

Rare tijden vragen om nieuwe oplossingen. Hoe kun je, je restaurant zo praktisch mogelijk indelen en tegelijk voldoen aan de coronaregels? 

Coronaproof restaurant

Rare tijden vragen om nieuwe oplossingen. Hoe gaan kun je, je restaurant zo praktisch mogelijk indelen en tegelijk voldoen aan de coronaregels?

Neem contact op!

horeca coronaproof

Waarom aanpassen naar een coronaproof restaurant?

De inrichting van je restaurant aanpassen naar de richtlijnen van het RIVM kan als een groot obstakel worden gezien. Helemaal na een zware periode waarin de deuren gesloten werden. Hoe kun je nu wanneer men op bezoek komt. De huisstijl binnen het bedrijf is duidelijk, maar hier een passend interieurontwerp van maken; dat is lastig. 

Hoeveel personen kun je nog kwijt? Moet ik de verdere routing aanpassen? Hoe houden we het sfeervol?

Wij zorgen ervoor dat jullie snel weer kunnen doen waar we gelukkig van worden en dat er op een leuke manier aan alle richtlijnen wordt voldaan. We optimaal gebruik maken van de ruimte en zo de ‘schade’ genaamd corona weer wat kunnen indammen.

Van het ontwerp tot realisatie kunnen we alles uit handen nemen, wel zo makkelijk. Wij werken namelijk samen met de beste vakmensen en steken daarnaast graag zelf de handen uit de mouwen.

Bekijk onze recente zakelijke inrichtingen

coronaproof restaurant

Hoe gaat een coronaproof horeca inrichting in z'n werk?

Wij begrijpen als geen ander dat je graag wilt weten hoe het proces van een interieurontwerp verloopt en wat je uiteindelijk mag verwachten. Wij komen dan ook graag bij u langs (uiteraard nemen wij ook de 1,5 meter regel in acht) voor een vrijblijvende kennismaking om uit te leggen wat de stappen zijn die wij doorlopen tijden dit project.   

De Kapel horecaontwerp

coronaproof horeca

Waarom kiezen voor de interieurontwerper van Mooij Designs?

Mooij Designs is persoonlijk en denkt met je mee. Lucia Mooij gaat ver in het begeleiden van jouw project en kan je volledig ontzorgen op het gebied van een aangepaste horeca inrichting wegens Corona.

Overgaan tot realisatie maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Een tafeltje optillen en verzetten is nog zo lastig niet maar de algehele styling laat dan nog wel eens te wensen over. Mooij Designs neemt die taak graag uit handen.