Kerstdecorateur

Haal de kerst in huis! Wij bij Mooij Designs zijn als kerstdecorateur  helemaal in ons element wanneer de feestdagen weer voor de deur staan. Woningen worden omgetoverd tot heuze toonzalen met de prachtigste bomen en decoraties. Wil jij nou ook zo’n prachtige kerstsfeer thuis? Laat ons dan helpen.

Kerstdecorateur inhuren

Samen met jou bepalen we de sfeer waar we voor gaan. Of dit nou alleen een boom is met her en der een lampje, of een boom op ieders kamer helemaal in thema; wij doen de kerststyling.
Zo zijn wij eens gekscherend ‘de kerstelfjes’ genoemd want, nadat wij geweest waren, was het magisch.

pexels-cottonbro-3149898
pexels-nicole-michalou-6062020

Minimalist of maximalist

Of je nu je kerstdecoratie over te top wilt, of juist ingetogen wij zorgen dat het in jou stijl uitgevoerd word. Uiteraard helpen wij je die stijl te definiëren! Dit doen we door eerst goed te luisteren naar hetgeen je mooi vind en dit vervolgens te vertalen naar een moodboard. Dit is een combinatie van diverse sfeerplaatjes en kleuren, zodat wij als kerst decorateurs jou alvast een idee geven waar we naartoe willen.
Themaboom op de kinderkamer
Ook leuk, kerstdecoratie is er in vele verschillende uitvoeringen en stijlen. Zo kun je voor een traditionele kerststyling gaan of kiezen we voor een thema? Leuk ook op de kinderkamer! Wist je dat er tegenwoordig ook kerstbomen in junglethema, ufo;- prinsessen thema door ons handen gaan? Als decorateur houden we wel van een uitdaging!
pexels-valeriia-miller-3399180
pexels-oleg-magni-3518454

Daar is diezelfde boom weer…

Wat wij vaak te horen krijgen is dat men wel eens wat anders wilt zien dan de boom die elk jaar van zolder geplukt word en (inmiddels halfvol) weer precies hetzelfde staat als alle jaren. Kies dan ook eens voor iets anders, kijk eens naar kleuren die al in de woning aanwezig zijn en schakel een kerstdecorateur in. Wij helpen je maar al te graag.

Interieurstylist als kerstdecorateur

Als interieurstylisten kijken wij altijd naar de gehele ruimte. Hoe staan dingen in verhouding met elkaar – wat mag opvallen- wat niet.. ? Dit komt erg van pas wanneer wij de kerstdecoratie gaan uitzoeken en neerzetten. Zo staat niet je woning ineens propvol en maken we overwogen keuzes om iets ‘uit te lichten’ en een ander deel rustig te houden. Omdat het steeds populairder is een kerst decorateur in te schakelen én het veelal allemaal in december opgebouwd dient te worden hebben we soms niet de tijd om iedereen te helpen. Wil je er zeker van zijn dat je een kerst decorateur op de stoep hebt in december, wees dan niet te laat contact op te nemen!

Hoe werkt het?

1. We plannen een online kennismaking waarbij we de wensen en het budget doorspreken. Nadien ontvang je van ons een offerte voor de kerststyling op locatie.

2. Na akkoord op de offerte maken we eerst een moodboard om even kort te laten zien welke kersttrend /kerststijl wij in ons hoofd hebben om toe te passen.

3. We prikken een datum waarop we jullie woning, winkel, kantoor om zullen toveren. Wanneer de datum geprikt is zal ook de factuur gestuurd worden. Zodra deze betaald is, is de datum voor kerststyling gereserveerd.

Je kunt ons ook inschakelen voor:
Kerststyling restaurant
Kerstdecorateur Horeca
Kerstdecorateur kantoor
Stylist kerst kantoor