Tuinontwerp laten maken

Een uniek tuinontwerp laten maken naar jullie wensen en eisen mét gratis beplantingsadvies van een hovenier!

Interieurontwerp laten maken

Een uniek tuinontwerp laten maken naar jullie wensen en eisen mét gratis beplantingsadvies van een hovenier!

Waarom kiezen voor een Tuinontwerp?

Omdat de tuin een verlenging van je woning is! Met een goed en praktisch tuinontwerp kun je alle kanten op! Een extra eethoek, buitenkeuken en een gezellige zithoek is allemaal mogelijk met een slim advies voor de tuin. Het vooruitzicht dat we komende zomer massaal onze vakanties in ons eigen land/ tuin doorbrengen maakt dat een tuinontwerp steeds belangrijker wordt. Een mooie achtertuin waar je ruimte hebt voor al je wensen is dan ook een prioriteit geworden. En met de zomers die in Nederland ook steeds warmer worden, is het prettig als er nagedacht wordt over de indeling en de planten voor je tuin. Van het tuinontwerp tot de realisatie kunnen we alles uit handen nemen, wel zo makkelijk. Bestel eenvoudig het meubilair uit je tuinontwerp en laat de tuin aanleggen door een kundige hovenier of pak zelf de schep en houdt het ontwerp erbij als handig draaiboek!!

Hoe werkt een interieuradvies voor de tuin?

Wij begrijpen als geen ander dat je graag wilt weten hoe laten ontwerpen van een tuin verloopt en wat je uiteindelijk mag verwachten. Daarom hanteren wij in ieder advies voor tuin zoveel mogelijk de volgende stappen.
Tuin zomerklaar
Bevindt de tuin zich niet binnen de landsgrenzen of wil je wat haast maken met het interieuradvies? Sinds kort bieden we een online interieuradvies aan. Dat gaat over het algemeen een stuk sneller! Dit houd in dat alle contact omtrent het interieurontwerp, online verloopt. In principe volgen we dus dezelfde stappen, maar de kennismaking zal telefonisch of via Skype gaan. Ook dien je een plattegrond van de desbetreffende ruimte aan te leveren met ondersteunend duidelijke foto’s of een filmpje van de ruimte. Daarnaast is het voor het tuinadvies wel van belang te weten wat de wensen of eisen voor de ruimte zijn. Dus wat concrete handvatten en afbeeldingen van hetgeen jullie leuk/mooi vinden helpt ons altijd erg op weg! Je ontvangt een digitale presentatie met daarin een moodboard, meubilair voorstel een duidelijke 2D plattegrond met 3D visualisaties van het het nieuwe interieurontwerp. Bij een online interieurontwerp binnen de landsgrenzen kan zelfs eenvoudig je meubilair besteld en geleverd worden.

Een tuinontwerp waar het hele gezin zich thuis voelt.

Er komen flink wat keuzes bij kijken wanneer je besluit dat je de tuin gaat aanpakken. Een frisse look, onderhoudsarm en een plek voor de kinderen. Ook wil je weten welke materialen én planten je kunt toepassen. Kom je er zelf niet meer uit? Besteed dan je tuinontwerp uit aan Mooij Designs. We zorgen er samen voor dat jouw wensen en eisen vertaald worden naar een ‘Mooij’ Design! Dit doen we niet door een kopietje te maken van voorafgaand werk, elk tuinontwerp is dus uniek.

Van inspiratie naar de realisatie van jouw tuin

Wanneer je het tuinontwerp uitbesteed aan Mooij Designs wordt je van A tot Z begeleidt. We beginnen met een intakegesprek van ongeveer een uur, waarin jouw wensen voor de tuin (en die van je partner of gezin) boven tafel komen. Dit is het startpunt. Vervolgens gaan we aan de slag met een moodboard. Afbeeldingen van tuinen en inspiratie kun je ook zelf al zoeken op bijv. pinterest. Zo krijgen we een helder beeld van stijlen, vormen en kleuren welke jou het meeste aanspreken. Op basis hiervan wordt er zowel een 2D als een 3D ontwerp gemaakt. Zo heb je in één overzicht hoe jouw tuin eruit komt te zien op basis van het tuinontwerp. Hier kun je vervolgens zelf mee aan de slag óf je kunt ons betrouwbare netwerk aan hoveniers inschakelen!

Waarom kiezen voor een tuinontwerp van Mooij Designs?

Mooij Designs is persoonlijk en denkt met je mee. Lucia Mooij (eigenaar van Mooij Designs) gaat ver in het begeleiden van jouw project en kan je volledig ontzorgen op het gebied van het tuinontwerp, het bepalen van een stijl en het kiezen van beplanting. En, met de korting op het meubilair betaald een interieurontwerper zichzelf vaak alweer terug! Exterieur realisatie van A tot Z Wil overgaan tot realisatie van je tuinontwerp maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Mooij Designs neemt die taak graag uit handen. Met de voorkennis en een betrouwbaar netwerk zorgt Mooij Designs ervoor dat jouw project voor een goede prijs opgeleverd wordt.

Tuinontwerp laten maken kosten

Je bent benieuwd wat de kosten zijn voor het laten maken van een tuinontwerp.Logisch natuurlijk! De kosten voor tuin ontwerpen zijn afhankelijk van jouw wensen en we houden uiteraard rekening met de omvang van je tuin. Een kleine tuin is immers sneller in een ontwerp gezet dan een grote. Wel krijg je bij ons een gratis advies voor de beplanting. Ben je benieuwd naar de kosten voor het maken van een tuinontwerp? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!