Interieurontwerp kantoor

Mooij Designs is dé interieurontwerper die kijkt naar jullie wensen op kantoor en samen met jullie huisstijl vertaalt naar een passend ontwerp.

Interieurontwerp kantoor

Mooij Designs is dé interieurontwerper die kijkt naar jullie wensen op kantoor en samen met jullie huisstijl vertaalt naar een passend ontwerp.

Neem contact op!

Interieurontwerper kantoor

Waarom kiezen voor een nieuw interieurontwerp kantoor?

De inrichting van je kantoor is hét visitekaartje wanneer men op bezoek komt of wanneer je probeert mensen aan te nemen. De huisstijl binnen het bedrijf is duidelijk, maar hier een passend interieurontwerp van maken; dat is lastig. 

Er komt namelijk flink wat kijken bij het inventariseren voor je een ontwerp kunt maken voor de nieuwe kantoor interieur. Wie werkt waar, hoeveel personen telt de afdeling. Hoeveel spreekkamers zijn er nodig? Is er behoefte aan een informele overlegplek of werkt iedereen aan flextafels. 

Wanneer je besluit dat jullie werkruimte toe is aan een frisse look komt daar veel bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan nieuw meubilair, wandafwerking, vloerafwerking, raamdecoratie, en niet onbelangrijk verlichting en beplanting. Wij zorgen ervoor dat jullie wensen vertaald worden naar een functionele en herkenbare kantoorinrichting. 

Van het ontwerp tot realisatie kunnen we alles uit handen nemen, wel zo makkelijk. Wij werken namelijk samen met de beste vakmensen.

Bekijk onze recente kantoorinrichtingen

interieurontwerp kantoor

Hoe gaat een nieuwe kantoorinrichting in z'n werk?

Wij begrijpen als geen ander dat je graag wilt weten hoe het proces van een interieurontwerp verloopt en wat je uiteindelijk mag verwachten. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking om uit te leggen wat de stappen zijn die wij doorlopen tijden dit project.   

kantoorontwerp alkmaar

kantoorinrichting

Waarom kiezen voor de interieurontwerper van Mooij Designs?

Mooij Designs is persoonlijk en denkt met je mee. Lucia Mooij gaat ver in het begeleiden van jouw project en kan je volledig ontzorgen op het gebied van een nieuwe kantoorinrichting, het bepalen van stijl, het kiezen van geschikt projectmeubilair en de werktekeningen maken die nodig zijn voor de uitvoer van het project.

Overgaan tot realisatie maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Mooij Designs neemt die taak graag uit handen. Met de voorkennis en inkoopvoordelen bij diverse leveranciers zorgt Mooij Designs ervoor dat jouw project voor een goede prijs opgeleverd wordt. Geen project is voor onze vakmensen te gek.