Interieurontwerp horeca

Mooij Designs is dé interieurontwerper die kijkt naar jullie wensen in de horeca en dit samen met jullie huisstijl vertaalt naar een uniek en herkenbaar ontwerp.

Interieurontwerp horeca

Mooij Designs is dé interieurontwerper die kijkt naar jullie wensen in de horeca en dit samen met jullie huisstijl vertaalt naar een passend ontwerp.

Neem contact op!

Interieurontwerper horeca

Waarom kiezen voor een nieuw interieurontwerp horeca?

De inrichting van je restaurant is hét eerste wat men ‘proeft’ wanneer men op bezoek komt. De huisstijl binnen het bedrijf is duidelijk, maar hier een passend interieurontwerp van maken; dat is lastig. 

Er komt namelijk flink wat kijken bij het inventariseren voor je een horecaontwerp kunt maken. Hoeveel personen kun je kwijt, wat is een logische plek voor de keuken? is er al nagedacht over de algehele routing?

Wanneer je besluit dat jullie horecaruimte toe is aan een frisse look komt daar veel bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan nieuw meubilair, wandafwerking, vloerafwerking, raamdecoratie, en niet onbelangrijk verlichting en beplanting en de aankleding. Wij zorgen ervoor dat jullie wensen vertaald worden naar een unieke, functionele en herkenbare horecainrichting. 

Van het ontwerp tot realisatie kunnen we alles uit handen nemen, wel zo makkelijk. Wij werken namelijk samen met de beste vakmensen.

Bekijk onze recente zakelijke inrichtingen

interieurontwerp horeca

Hoe gaat een nieuwe horecainrichting in z'n werk?

Wij begrijpen als geen ander dat je graag wilt weten hoe het proces van een interieurontwerp verloopt en wat je uiteindelijk mag verwachten. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking om uit te leggen wat de stappen zijn die wij doorlopen tijden dit project.   

De Kapel horecaontwerp

horecainrichting

Waarom kiezen voor de interieurontwerper van Mooij Designs?

Mooij Designs is persoonlijk en denkt met je mee. Lucia Mooij gaat ver in het begeleiden van jouw project en kan je volledig ontzorgen op het gebied van een nieuwe horeca inrichting, het bepalen van stijl, het kiezen van geschikt projectmeubilair en de werktekeningen maken die nodig zijn voor de uitvoer van het project.

Overgaan tot realisatie maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Mooij Designs neemt die taak graag uit handen. Met de voorkennis en inkoopvoordelen bij diverse leveranciers zorgt Mooij Designs ervoor dat jouw project voor een goede prijs opgeleverd wordt. Geen project is voor onze vakmensen te gek.