Interieurstylist

Mooij Designs helpt je afmaken daar waar jij al begonnen bent. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor onze styling.

Interieurstylist

Mooij Designs helpt je afmaken daar waar jij al begonnen bent. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor onze styling.

Al vanaf €10 ,- per m2!

Interieur stijlen

Waarom kiezen voor interieurstyling?

Weet je niet meer wat je met dat ene hoekje moet doen? Aan het twijfelen tussen verschillende kleuren op de muur of heb je simpelweg even een duwtje in de juiste richting nodig. Dan is een stylingadvies of een kleuradvies écht iets voor jou/jullie! Een snel advies over één bepaald onderwerp kan al zoveel veranderen voor je interieur.

Eigen huis en interieur

Wat mag je verwachten bij een stylingadvies/ kleuradvies?

In een stylingadvies geef jij aan waar je advies over zou willen ontvangen. Mis je planten in je woning, wil je een verlichtingsplan of juist weten welke kleur je op de muren zou kunnen doen zonder dat je meteen de hele woning een make-over moet geven?
Wij weten wel raad met dit interieurprobleem! Wij onderzoeken en maken een presentatie met daarin het advies. Voorafgaand komen wij langs om zelf dit ‘probleemgebied’ te inspecteren, foto’s te maken en e.a.a aan maten op te nemen. In de presentatie die je daarna ontvangt kun je zien wat wij je zouden adviseren te doen/ aan te schaffen om zo af te maken waar je zelf mee begonnen bent.
Omdat wij begrijpen dat je van tevoren graag wilt weten hoe een stylingadvies /kleuradvies verloopt en wat je uiteindelijk mag verwachten hanteren wij zoveel mogelijk de volgende stappen. Binnen interieurstying zijn er soms uitzonderingen nodig om voor iedereen een geschikt plan aan te kunnen bieden.
In dit advies word geen 3d tekening gemaakt.

Stappenplan styling

Online Stylingadvies

Dit is een uitkomst voor de aanpakker! (én erg leuk als kado!) Ons online stylingadvies helpt je doorgaans binnen een week een advies te krijgen zodat je je ruimte om kunt toveren tot een gestyld geheel. Het werkt precies hetzelfde als de stappen die hierboven beschreven zijn, maar dan online! Wat mag je verwachten?
Nadat de (online)intake en de betaling gedaan zijn, zul je een digitale presentatie ontvangen waarin we ingaan op je interieurvraag. In dit vraagstuk, dat hangt helemaal af van de vraag, maken we een advies en geven we je de handvatten om dit te realiseren. Is er in het advies decoratie of meubilair voorsteld? Dan zul je, mits woonachtig in Nederland/België, ook altijd de optie krijgen dit snel en gemakkelijk te bestellen. De luxe van tegenwoordig, zegmaar! Stuur je stylingaanvraag naar ons toe middels de handige vragenlijst en geef hierbij aan dat het een online stylingadvies betreft. Wanneer het een kadootje is, zul je via de mail nog een digitale ‘kaart’ krijgen die je kunt uitprinten om iets te kunnen geven aan de geluksvogel. Wel zo leuk! Het online styling/kleuradvies heeft een vaste prijs van €249,- per onderwerp/ruimte LET OP: In dit online advies zit geen locatiebezoek inbegrepen

Huisinrichting

Mooij Designs maakt af waar jij al begonnen bent. Met een beetje hulp van ons kun je zelf een hoop bereiken!

Past jullie nieuwe bank niet meer bij de kleur op de muur? Lukt het niet om eenheid te creëren binnen je interieur? Een slimme oplossing voor de tv nodig? Laat ons eens kijken naar de kwestie, wedden dat wij wel raad weten! Stuur je interieurvraag gemakkelijk naar ons toe via de online vragenlijst en krijg binnen een paar uur een helpende hand aangeboden!

Waarom kiezen voor de interieurstylist van Mooij Designs

Mooij Designs is persoonlijk en denkt met je mee. Ons hele team bestaat uit mensen met een grote passie voor interieur, zowel interieurstylisten en interieurontwerpers. Wij verdiepen ons namelijk echt in het vraagstuk en willen weten wie de vragen stellen, ook niet onbelangrijk!

Mooij Designs

Interieurstyling op locatie

Wij gaan ver in het begeleiden van jouw project en kunnen je volledig ontzorgen op het gebied van interieurstyling, het kleurtje op de muur of alle decoratie en planten. Wij regelen het! Zo’n plan is namelijk altijd leuk maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Mooij Designs neemt die taak graag uit handen. Ons styling op locatie is daarvoor een uitkomst, met veel plezier komen wij persoonlijk de ruimte mooi(j) maken!

Diverse stylingopdrachten

Wat valt er zoal onder een stylingadvies? Denk eens aan een kleuradvies, groenstyling of een lichtplan! Mist er sfeer, passen de kleuren niet lekker bij elkaar en kun er niet achterkomen waarom? Het zijn eigenlijk de meest voorkomende problemen in het interieur, en het zou niet nodig zijn hiervoor een heel interieurontwerp te maken wanneer het maar een van de volgende onderdelen betreft, of wanneer de ruimte wat ‘sfeer’ mist.

Waar zet je een plant neer en welke? Mist er ‘groen’ in de woning maar weet je niet waar je dit zou kunnen toevoegen en hoe je dit zou kunnen toevoegen zonder dat de planten in de weg staan? Wij laten je zien hoe je dit het beste zou kunnen doen. Wist je trouwens dat het onwijs gezond is om planten in je interieur te hebben?

Een hoop mensen vinden verlichting een lastig punt. Fijn om overal met verlichting een fijne ambiance te kunnen creëren en ook verlichting doet, net als planten, een hoop met je gemoedstoestand. Laat ons dus eens meedenken, wij hebben er immers voor geleerd. 😉

Wat kun je soms twijfelen tussen die kleuren op de muur. Blauw, welke tint blauw? ‘Ja, die vergrijsde…’ en welk kleurnummer is dat dan? Past het wel bij de rest van het interieur. Allemaal vraagstukken waar wij wel raad mee weten. Twijfel je tussen meerdere kleuren? Wij adviseren je over het kleurgebruik.

Een maatwerk oplossing nodig in je interieur? Voor maatwerk oplossingen kun je ook bij ons terecht. In plaats van een uitwerking voor nieuw meubilair word er dan een 3D tekening gemaakt van het ontworpen meubel. Niet van de hele ruimte, alleen van de maatwerk oplossing.

Sinds kort richten wij ons ook op de eventstyling. Een leuke, nieuwe tak binnen ons vakgebied! Voor evenementstyling bieden wij een iets uitgebreider pakket aan, daar lees je hier meer over.

Alles leuk en aardig maar geen zin of tijd om alle decoratie uit het stylingadvies een plek te gaan geven? Uiteraard komen we dit met veel plezier bij jullie thuis realiseren! We hebben niet alleen plezier met ontwerpen achter de computer, ook in het ‘echt’ kunnen wij wel wat met de ruimte.

Is er een andere reden waarvoor styling op locatie bij jou van toepassing is? Neem contact op en zie wat wij voor je kunnen betekenen.