Interieurstylist inhuren

Interieurstylist inhuren om jouw ontwerp af te maken. Mooij Designs helpt je daar waar jij al begonnen bent. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor onze styling.

Waarom kiezen voor een interieurstyling?

Weet je niet meer wat je met dat ene hoekje moet doen? Aan het twijfelen tussen verschillende kleuren op de muur of heb je simpelweg even een duwtje in de juiste richting nodig. Dan is een stylingadvies of een kleuradvies écht iets voor jou/jullie! Een snel advies over één bepaald onderwerp kan al zoveel veranderen voor je interieur.
Woning inrichten met groen
Stappenplan styling

Interieuradvies tot interieurstyling

In een stylingadvies geef jij aan waar je advies over zou willen ontvangen. Wij weten wel raad met dit interieurprobleem! Wij onderzoeken en maken een presentatie met daarin het advies. Voorafgaand komen wij langs om zelf dit ‘probleemgebied’ te inspecteren, foto’s te maken en e.a.a aan maten op te nemen. In de presentatie die je daarna ontvangt kun je zien wat wij je zouden adviseren te doen/ aan te schaffen om zo af te maken waar je zelf mee begonnen bent.