Vakantiewoning laten inrichten

Mooij Designs is dé interieurontwerper die luistert naar jou wensen voor je vakantiewoning en dit vertaalt naar een passend ontwerp. Van een interieurontwerp in het buitenland tot de complete inrichting op locatie. Wij ontzorgen je compleet!

Vakantiewoning inrichten

Waarom kiezen voor een interieurontwerp vakantiewoning ?
Je eigen woning inrichten is een ding, maar een vakantiewoning inrichten is een tweede. Laat ons een handje helpen bij het realiseren van je ideale vakantiewoning. Jij weet welke kleuren je mooi vindt en welke stijl, maar hier een passend interieurontwerp voor je vakantiewoning van maken; dat is lastig. Er komen namelijk flink wat bij kijken wanneer je besluit dat jouw vakantiewoning toe is aan een nieuwe inrichting of je een vakantiewoning hebt aangekocht. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om het ook te verhuren? Wat vinden andere mensen aantrekkelijk of handig in de inrichting vakantiewoning? En wat dacht je van het vraagstuk hoe je het meubilair daar krijgt of welke lokale meubelzaken betrouwbaar zijn? Van het ontwerp van je vakantiewoning tot de realisatie op locatie kunnen we alles uit handen nemen, wel zo makkelijk. Wij stylen de vakantiewoning helemaal af zodat wanneer jij komt, je vakantie meteen begint!

tuin set compleet sweet vintage

Vakantiewoning inrichting

Hoe werkt een interieuradvies vakantiewoning?

Wij begrijpen als geen ander dat je graag wilt weten hoe een interieuradvies voor je vakantiewoning verloopt en wat je uiteindelijk mag verwachten. Helemaal als de inrichting voor je vakantiewoning in het buitenland is. Daarom hanteren wij in ieder interieuradvies zoveel mogelijk de volgende stappen.

kennismaking/ intake

Dit is een meeting (mogelijk online) waarin we elkaar wat beter leren kennen en jullie wensen en eisen omtrent de nieuwe inrichting van jullie vakantiewoning bespreken.


Concept + 2D indeling(en)

dit is een eerste presentatie waarin we meerdere mogelijkheden laten zien mbt de indeling. 3D ontwerp voorlopig ontwerp

Voorlopig ontwerp

de uiteindelijk samengestelde 2D indeling trekken wij omhoog in 3D. Dit is een tweede presentatie waarin ook verlichting/ meubilair/ raamafwerking/ vloerafwerking (alles)inzichtelijk zal worden.


Definitief ontwerp

wijzigingen op het voorlopig ontwerp + uitwerking naar een shoppinglist; meubellijst waar ook verfkleuren evt. behangkeuzes in genoemd staan

* optioneel – Vakantiewoning laten inrichten; de mogelijkheid om de gehele inrichting vakantiewoning te laten uitvoeren en te stylen op locatie.

Aan een stylingadvies vakantiehuis voldoende? Dan is dit stappenplan bijna hetzelfde, maar maken wij geen 3D visualisaties.

Online interieurontwerp vakantiewoning

‘Wil je de woning niet eerst in het echt zien?’; maar al te graag! Maar mocht dit niet haalbaar zijn omdat de woning niet binnen de landsgrenzen is óf het budget er niet naar is kan ook alles online!
Wij hebben een heel goed ruimtelijk inzicht en kunnen ons vanaf een plattegrond goed inbeelden hoe jou vakantiewoning aanvoelt. In principe volgen we dus dezelfde stappen zoals hierboven al beschreven. Ook vragen we je een plattegrond van de desbetreffende ruimte aan te leveren met ondersteunend duidelijke foto’s of een filmpje van de ruimte. Daarnaast is het voor het interieuradvies voor vakantiewoning wel van belang te weten wat de wensen of eisen voor de ruimte zijn. Dus wat concrete handvatten en afbeeldingen van hetgeen jullie leuk/mooi vinden helpt ons altijd erg op weg!
Je ontvangt een digitale presentatie met daarin een moodboard, meubilair voorstel een duidelijke 2D plattegrond met 3D visualisaties van het het nieuwe interieurontwerp vakantiewoning . Bij een online interieurontwerp binnen de landsgrenzen kan zelfs eenvoudig je meubilair besteld en geleverd worden.

LET OP: Hier zit dus geen locatiebezoek bij inbegrepen

Stylist vakantiewoning

Mooij Designs zorgt samen met jou voor een Inrichting van je vakantiewoning waar je gezin zich thuis voelt.
Lukt het niet om eenheid te creëren binnen je interieur? Besteed dan je interieurontwerp uit aan Mooij Designs. We zorgen er samen voor dat jouw woonwensen vertaald worden naar een ‘Mooij’ Design! Dit doen we niet door een kopietje te maken van voorafgaand werk. Interieurontwerp voor een vakantiewoning is altijd maatwerk. Mooij Designs werkt daarom niet in één stijl, maar luistert naar jouw (vakantie)wensen.

Tuintrend 2021 Ibiza