Styling Amsterdam

Om het aller-laatste stukje van het interieuradvies ook af te ronden bieden we bij Mooij Designs ook de styling op locatie aan. Dit betrof de styling in Amsterdam voor een beautysalon exclusief voor mannen.

Beautysalon exclusief voor mannen

‘Geweldig dat interieuradvies, maar ik heb vrijdag een fotoshoot en het is nog niet zoals de plaatjes.’ Om het aller-laatste stukje van het interieuradvies ook af te ronden bieden we bij Mooij Designs ook de styling op locatie aan. Dit betrof de styling in Amsterdam voor een beautysalon exclusief voor mannen.

De opdracht voor deze styling Amsterdam hield de volgende stappen in:

  • De ruimte bekijken (digitaal)
  • Concept opmaken/aanpassen
  • Voorstel aanschaf meubilair
  • Styling op locatie

Styling op locatie

Charissa van Mr. Adam heeft het ontwerp laten maken door New Purpose – voormalig werkgever van Lucia. Omdat Charissa veel van het ontwerp al heeft laten realiseren maar nét dat laatste stukje styling nog miste heeft ze Mooij Designs benaderd. Hoe moest dat nu verder? Helemaal nu er vrijdag een fotograaf op de stoep staat.

Mooij Designs heeft de styling op locatie geregeld en gerealiseerd

Belangrijk voor Charissa is de werkruimte rondom haar behandelingstafel en dat de producten die zij gebruikt, binnen handbereik zijn. Ook moet het knus ogen, de latten die aan de wand bedacht zijn paste nog niet bij de rest, ook de verlichting was momenteel nog een beetje saai, op een plek. Met heldere afspraken vooraf, zoals budget en tijdsbestek is de realisatie van de beautysalon Mr. Adam in Amsterdam goed uitgevoerd met een blije klant/klanten als resultaat!