Flexa Brave Ground

Flexa kleur van 2021: Brave Ground

Yes! Eindelijk is het bekend, de kleur van 2021 genaamd Brave Ground. Een versterkende kleur die draait om natuur en eenvoud. Een warme, aardse toon die een gevoel van stabiliteit, groei en potentieel geeft en een stevige basis biedt voor verandering en creativiteit in huis.

De kleur van het jaar wordt uitgebracht met 4 verschillende kleurenpaletten. De kleur van 2021(Brave Ground) wordt dan gecombineerd met verschillen kleuren.

De kleurpaletten bestaan uit vier verschillende tinten:

  • Bruinen, genaamd trust;
  • Roden en rozen, genaamd expressive;
  • Gelen, genaamd timeless;
  • Blauwen en groenen, genaamd earth.

Met deze 4 verschillende kleuren paletten is er goed te zien, hoe het ‘brave grondkleurtje’ wordt gecombineerd met verschillende tinten. Hierdoor wordt het gemakkelijker om zelf de kleur van 2021 toe te passen in je eigen interieur. Mocht je nog concreter willen zien hoe wij deze kleur zouden toevoegen aan het interieur, lees dan deze blog ook nog even.

Flexa Brave Ground

Pallet 1: Trust

Modern maar warm! Zo zou je het Trust pallet kunnen omschrijven. Het geeft een verwelkomend maar rustig gevoel. De ton-sur-ton tinten kun je mooi afwerken met koper, mamer en fluweel! Dat geeft het een chique tintje.

Flexa Brave Ground Expressive

Pallet 2: Expressive

Durf anders te zijn! Dit Expressieve kleuren pallet past perfect bij een creatief, speels huis. De roze/rode tinten passen mooi bij moderne meubels, houten vloeren en gouden accessoires.

 

Flexa Brave Ground Timeless

 

Pallet 3: Timeless

Brave Groud samen met warme zand- en kopertinten zorgen voor een aardse rust. Deze artistieke kleuren maken het een thuis. Probeer verschillende verftechnieken voor een spannende look!

 

Flexa Brave Ground Earth

 

Pallet 4: Earth

Het Earth pallet haalt alles van buiten naar binnen en geeft een heerlijk natuurlijk gevoel! Koele tinten voor een frisse uitstraling, gecombineerd met brave  ground om er een huiselijk tintje aan te geven, Deze tinten passen goed bij natuurlijk hout, vintage meubels, elegant keramiek en kamerplanten