Flexa Bright Skies

Flexa kleur van het jaar 2022

De kleur van het jaar is weer bekend gemaakt door flexa en de naam is…. (Tromgeroffel) BRIGHT SKIES! Een bijna baby blauwe kleur.

 

 

In een tijd waarin ons leven is beheerst door een pandemie, is er tijd geweest om onszelf te herontdekken. Dit betekent ook dat er tijd is voor een nieuwe benadering en een frisse heldere blik. Bright skies is dus eigenlijk een ander woord voor Frisse start.

Flexa brengt de nieuwe kleur van het jaar altijd naar buiten in 4 palletten.

 

 

De studio kleuren
Dit is het hoofdthema van Flexa. Het is een pastel pallet met frisse tinten in combinatie met vreugdige kleuren. Hierdoor is het makkelijk om deze kleuren in verschillende interieurs toe te passen. Deze kleuren laten je even wegdromen en ontsnappen aan de dagelijkse hectiek,

 

De workshop kleuren
Een krachtig kleurenpallet met een frisse touche. Ook is er gebruikgemaakt van een heldere geel tint. Ook wel een ‘Happy Color’ genoemd. Gele accenten in je interieur, geeft gelijk een fijne, happy sfeer.

 

 

De Greenhouse kleuren
Een boomhuis kleurenpallet, alle aardse winter en koele zomer tinten zitter er in. De kleuren verbinden je met de natuur en geeft een weerspiegeling van buiten naar binnenhuisinterieur. Fris en knus is een goeie omschrijving van dit pallet.

 

 

De salon kleuren
Een luchtig en neutraal kleurenpallet, wellicht op het eerste oogpunt een beetje saai. Maar niet is wat het lijkt. Deze kleuren geven je huis een frisse aardse sfeer en brengen rust terug na deze hectische periode. Is geschikt voor elk interieur, door de neutrale kleuren.

Er is dus voor iedere style en ruimte een mooi pallet om een fijne sfeer te creëren. Je hoeft natuurlijk niet alle kleuren te gebruiken. De basis om een harmonieus geheel te creëren is om gebruik te maken van 2 hoofdkleuren en 3 accentkleuren.

 

Roos Mulder handtekening