Inrichting huis

Mooij Designs is dé interieurontwerper die luistert naar jouw woonwensen en dit vertaalt naar een nieuwe inrichting voor je huis. Benieuwd wat wij voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een interieuradvies!

Toe aan een nieuwe inrichting?

Inrichting huis

Mooij Designs is dé interieurontwerper die luistert naar jouw woonwensen en dit vertaalt naar een nieuwe inrichting voor je huis. Benieuwd wat wij voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een interieuradvies!

Toe aan een nieuwe inrichting?

Waarom kiezen voor een nieuwe inrichting huis?

Een andere inrichting in huis, een frisse wind door je interieur kan voelen als een nieuw begin. Er is tegenwoordig een flinke dosis inspiratie te vinden, online; zoals apps, blogs, vlogs en instagram. Je ziet eigenlijk door de bomen het bos niet meer. Je weet welke kleuren je mooi vindt en welke stijl, maar hier een inrichting voor thuis van maken; dat is lastig.
Er komen namelijk flink wat keuzes bij kijken wanneer je besluit dat jouw woon- of werkruimte toe is aan die frisse look. Denk bijvoorbeeld aan (verf)kleuren, vloeren, raamdecoratie, meubelen en verlichting. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Wellicht krijg je hierdoor het gevoel dat je niet meer weet wat bij jou en de ruimte past of koop je meubelen die later toch niet blijken te passen. Zonde! Wij zorgen er samen voor dat jouw woonwensen vertaald worden naar een ‘Mooij’ Design!
Van het ontwerp tot realisatie kunnen we alles uit handen nemen, wel zo makkelijk. Wij werken namelijk samen met de beste vaklui. Scheelt jou weer offertes aanvragen en/of prijs vergelijken!
Bestel bijvoorbeeld eenvoudig het meubilair uit je ontwerp, in 5 stappen naar een nieuwe inrichting huis.

In 5 stappen een nieuwe inrichting huis, hoe?

Wij begrijpen als geen ander dat je graag wilt weten hoe een interieurontwerp verloopt en wat je uiteindelijk van ons mag verwachten. Daarom hanteren wij in elk interieuradvies zoveel mogelijk de volgende stappen.
Interieurontwerp
Bevindt de woning zich niet binnen de landsgrenzen of wil je wat haast maken met het interieuradvies? Sinds kort bieden we een online interieuradvies aan. Dat gaat over het algemeen een stuk sneller! Dit houd in dat alle contact omtrent het interieurontwerp, online verloopt. In principe volgen we dus dezelfde stappen, maar de kennismaking zal telefonisch of via Skype gaan. Ook dien je een plattegrond van de desbetreffende ruimte aan te leveren met ondersteunend duidelijke foto’s of een filmpje van de ruimte. Daarnaast is het voor het interieuradvies wel van belang te weten wat de wensen of eisen voor de ruimte zijn. Dus wat concrete handvatten en afbeeldingen van hetgeen jullie leuk/mooi vinden helpt ons altijd erg op weg! Je ontvangt een digitale presentatie met daarin een moodboard, meubilair voorstel een duidelijke 2D plattegrond met 3D visualisaties van het het nieuwe interieurontwerp. Bij een online interieurontwerp binnen de landsgrenzen kan zelfs eenvoudig je meubilair besteld en geleverd worden.

LET OP: Hier zit dus geen locatiebezoek bij inbegrepen

Mooij Designs zorgt samen met jou voor een nieuwe inrichting huis waar je gezin zich thuis voelt.

Lukt het niet om eenheid te creëren binnen je interieur? Besteed dan je interieurontwerp uit aan Mooij Designs. We zorgen er samen voor dat jouw woonwensen vertaald worden naar een ‘Mooij’ Design! Dit doen we niet door een kopietje te maken van voorafgaand werk. Interieurontwerp is maatwerk. Mooij Designs werkt daarom niet in één stijl, maar luistert naar jouw (woon)wensen. Van inspiratie naar interieurontwerp Wanneer je het interieurontwerp uitbesteed aan Mooij Designs wordt je van A tot Z begeleidt. We beginnen met een intakegesprek van een ca. een uur, waarin jouw woonwensen (en die van je partner of gezin) boven tafel komen. Dit is het startpunt. Vervolgens gaan we aan de slag met een moodboard. Dit kan bijvoorbeeld via Pinterest. Hierin plaatsen beide partijen inspiratie en ideeën. Zo krijgen we een helder beeld van stijlen en kleuren welke jou het meeste aanspreken. Op basis hiervan wordt er zowel een 2D als een 3D ontwerp gemaakt. Zo heb je in één overzicht hoe jouw woning eruit komt te zien en weet je meteen waar je aan kunt beginnen.

Waarom Mooij Designs laten helpen bij de nieuwe inrichting huis

Mooij Designs is persoonlijk en denkt met je mee. Lucia Mooij (eigenaar van Mooij Designs) gaat ver in het begeleiden van jouw project en kan je volledig ontzorgen op het gebied van interieurontwerp, het kiezen van het meubilair. Eigenlijk de gehele nieuwe inrichting huis. En, met de korting op inkoop van merk meubels en goede deals bij leveranciers, betaald een interieurontwerper zich terug!

Interieur realisatie van A tot Z

Wil overgaan tot realisatie maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Mooij Designs neemt die taak graag uit handen. Met de voorkennis en inkoopvoordelen bij diverse leveranciers zorgt Mooij Designs ervoor dat jouw project altijd voor een eerlijke prijs opgeleverd wordt.