Interieuradvies online

Snel tot een interieuradvies komen zonder elkaar daarbij fysiek te zien? Dat kan! Ideaal nu het corona virus zich door ons land verspreid en we wat meer binnen moeten blijven. Interieurontwerpen is visualiseren, het is voor ons geen probleem vanaf een plattegrond te visualiseren hoe we jouw interieur tot een mooi geheel kunnen maken.

Interieuradvies online

Snel tot een interieuradvies komen zonder elkaar daarbij fysiek te zien? Dat kan! Ideaal nu het corona virus zich door ons land verspreid en we wat meer binnen moeten blijven. Interieurontwerpen is visualiseren, het is voor ons geen probleem vanaf een plattegrond te visualiseren hoe we jouw interieur tot een mooi geheel kunnen maken.

Interieurontwerper

Online Interieurontwerper

Verschil interieuradvies online en een ‘gewoon’ interieuradvies?
Een interieuradvies is sneller, goedkoper en op dit moment ook een stuk veiliger met het Corona virus dat zich door Nederland verspreid. Wij hoeven geen afspraken te plannen (alleen voor een overleg via skype of telefonisch) geen reistijden en dat houdt ook de prijs van dit advies erg voordelig.

Waarom kiezen voor een interieuradvies online?

In een wereld waar alles online te vinden (en kopen) is kun je nu ook een online interieuradvies krijgen. Ideaal als je snel tot een uitkomst wilt komen, wat verder uit de buurt woont of zelfs buiten de landsgrenzen.

Er komen namelijk flink wat keuzes bij kijken wanneer je besluit dat jouw woon- of werkruimte toe is aan een frisse look. Denk bijvoorbeeld aan (verf)kleuren, vloeren, raamdecoratie, meubelen en verlichting. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Wellicht krijg je hierdoor het gevoel dat je niet meer weet wat bij jou en de ruimte past of koop je meubelen die later toch niet blijken te passen. Zonde! Wij zorgen er samen voor dat jouw woonwensen vertaald worden naar een ‘Mooij’ Design!
Van het ontwerp tot een deel van de realisatie (beetje afhankelijk van de locatie) kunnen we uit handen nemen, wel zo makkelijk.
Bestel bijvoorbeeld eenvoudig het meubilair uit de presentatie van je interieurontwerp en laat ons het in elkaar zetten.

Hoe gaat een interieuradvies online in z’n werk?

Nieuw en snel, ons interieuradvies online. Wij begrijpen als geen ander dat je graag wilt weten hoe dit advies in z’n werk gaat en wat het verschil, het is nieuw en snel. Daarom hanteren wij in ieder interieuradvies online zoveel mogelijk de volgende stappen.
Interieurontwerp

Ontwerpbureau interieur

Mooij Designs zorgt samen met jou voor een interieurontwerp online waar je je écht thuis voelt.

Lukt het niet om eenheid te creëren binnen je interieur? Besteed dan je interieurontwerp uit aan Mooij Designs. We zorgen er samen voor dat jouw woonwensen vertaald worden naar een ‘Mooij’ Design! Dit doen we niet door een kopietje te maken van voorafgaand werk. Een Interieuradvies online is maatwerk. Mooij Designs werkt daarom niet in één stijl, maar luistert naar jouw (woon)wensen.

Van inspiratie naar Interieurontwerp online

Wanneer je het interieuradvies online uitbesteed aan Mooij Designs wordt je van A tot Z begeleidt. We beginnen met een telefonisch intakegesprek waarin jouw woonwensen (en die van je partner of gezin) boven tafel komen. Dit is het startpunt. Vervolgens gaan we aan de slag met een moodboard. Dit kan bijvoorbeeld via Pinterest. Zo krijgen we een helder beeld van stijlen en kleuren jou/jullie het meeste aanspreken. Op basis hiervan wordt er zowel een 2D als een 3D ontwerp gemaakt. Zo heb je in één overzicht hoe jouw woning eruit komt te zien op basis van het interieurontwerp online.

Mooij Designs

*Nieuw* interieuradvies online

Waarom een interieur advies online bij Mooij Designs? Wij hebben geleerd te visualiseren! Dat, en meer hebben wij tijdens onze studies interieurontwerp geleerd. Wij zijn in staat zonder een bezoek op locatie ons te visualiseren hoe de ruimte eruit ziet. Uiteraard hebben we een plattegrond nodig en ontvangen we graag een foto of filmpje van de ruimte. Wij kunnen voor jouw ruimte een prachtig interieurontwerp maken, zonder er ooit een stap binnen te hebben gezet. Beloofd!

Interieur realisatie bij een online advies?

Hoe werkt de realisatie bij het interieuradvies online? Ook voor deze service bieden wij aan te helpen bij de realisatie. Via Mooij Designs krijg je bij elk interieuradvies een optie tot bestellen van het voorgestelde meubilair. Buiten de landsgrenzen, gaan we denken aan alternatieve oplossingen!