Interieuradvies Dordrecht

Een persoonlijk, betaalbaar interieuradvies op basis van jullie woonwensen in Dordrecht en omstreken!

Interieuradvies aan huis in Dordrecht

Er is tegenwoordig een flinke dosis inspiratie te vinden, online; zoals apps, blogs, vlogs en instagram. Je ziet eigenlijk door de bomen het bos niet meer. Je weet welke kleuren je mooi vindt en welke stijl, maar hier een passend interieurontwerp van maken; dat is lastig.
Er komen flink wat keuzes bij kijken wanneer je besluit dat jouw woon- of werkruimte in Dordrecht toe is aan een frisse look. Denk bijvoorbeeld aan (verf)kleuren, vloeren, raamdecoratie, meubelen en verlichting. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Wellicht krijg je hierdoor het gevoel dat je niet meer weet wat bij jou en de ruimte past of koop je meubelen die later toch niet blijken te passen. Zonde! Wij zorgen er samen voor dat jouw woonwensen vertaald worden naar een ‘Mooij’ Design!

Woning inrichten met groen

Interieuradvies op maat in Dordrecht

Van het ontwerp tot realisatie kunnen we alles uit handen nemen, wel zo makkelijk. Wij werken namelijk samen met de beste vaklui. Scheelt jou weer offertes aanvragen en/of prijs vergelijken!
Bestel bijvoorbeeld eenvoudig het meubilair uit je ontwerp en laat ons het in elkaar zetten.

Interieuradvies tot realisatie

Wij begrijpen als geen ander dat je graag wilt weten hoe een interieuradvies verloopt en wat je uiteindelijk mag verwachten. Daarom hanteren wij in ieder interieuradvies in Dordrecht zoveel mogelijk in stappen.

3D tekening interieur

Interieurs ontwerpen

Hoe werkt een interieuradvies?

Wij begrijpen als geen ander dat je graag wilt weten hoe een interieuradvies verloopt en wat je uiteindelijk mag verwachten. Daarom hanteren wij in ieder interieuradvies zoveel mogelijk de volgende stappen.
Interieurontwerp

Online interieurontwerp

Bevindt de woning zich niet binnen de landsgrenzen of wil je wat haast maken met het interieuradvies? Sinds kort bieden we een online interieuradvies aan. Dat gaat over het algemeen een stuk sneller! Dit houd in dat alle contact omtrent het interieurontwerp, online verloopt. In principe volgen we dus dezelfde stappen, maar de kennismaking zal telefonisch of via Skype gaan. Ook dien je een plattegrond van de desbetreffende ruimte aan te leveren met ondersteunend duidelijke foto’s of een filmpje van de ruimte. Daarnaast is het voor het interieuradvies wel van belang te weten wat de wensen of eisen voor de ruimte zijn. Dus wat concrete handvatten en afbeeldingen van hetgeen jullie leuk/mooi vinden helpt ons altijd erg op weg! Je ontvangt een digitale presentatie met daarin een moodboard, meubilair voorstel een duidelijke 2D plattegrond met 3D visualisaties van het het nieuwe interieurontwerp. Bij een online interieurontwerp binnen de landsgrenzen kan zelfs eenvoudig je meubilair besteld en geleverd worden.

LET OP: Hier zit dus geen locatiebezoek bij inbegrepen