Op zoek naar interieuradvies Hoorn passend bij al jouw woonwensen?

Mooij Designs is dé interieuradviseur die luistert naar jouw woonwensen en dit vertaalt naar een passend advies. Benieuwd wat Mooij Designs voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op voor een eigen interieuradvies!

Krijg je het niet voor elkaar om jouw favoriete woonstijlen in één interieuradvies te gieten?

 

Ben je net verhuisd of wil je gewoon jouw interieur een compleet nieuwe look geven? Dan kan je, door alle wooninspiratie die tegenwoordig beschikbaar is, aardig in de war raken. Door alle Instagram- en Pinterest pagina’s zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wat past nu bij jou en hoe creëer je eenheid binnen het interieur? En wellicht nog wel een grotere uitdaging: hoe passen de woonwensen van je partner binnen jouw ideeën? Dit zijn allemaal vraagstukken waar een interieuradviseur Hoorn je graag bij helpt!

Mooij Designs regelt een interieuradvies Hoorn dat bij je past

 

Weet je niet wat je met de ruimte(s) van jouw woning (of kantoor) aan moet? Besteed je interieuradvies Hoorn uit aan Mooij Designs! Samen zorgen we ervoor dat jij je thuis voelt binnen het interieur en dat het past bij jouw woonwensen.

 

Bij Mooij Designs staat authenticiteit voorop. Jouw woonwensen zijn uniek. Daarom krijg je een interieuradvies op maat en geen duplicaat van eerder werk.

 

Wil je een zakelijk interieuradvies? Lees hier meer!

 

Van ideeën naar een concreet interieuradvies in Hoorn

Wil je niet enkel een lijst ontvangen met meubels en spullen die je zelf moet aanschaffen, maar juist begeleidt worden door het gehele proces? Dan ben je bij Mooij Designs aan het juiste adres. We starten eerst met een intakegesprek, waarin we in gesprek gaan over jouw woonwensen. Vervolgens worden deze wensen vertaald naar een moodboard. Deze wordt weer verder uitgewerkt naar een 2D en een 3D ontwerp. Zo zie in één overzicht hoe jouw toekomstige interieur er uit komt te zien.

 

Waarom kiezen voor de interieuradviseur Hoorn van Mooij Designs

Mooij Designs is persoonlijk, eerlijk, flexibel én denkt met je mee. Je wordt volledig ontzorgt op het gebied van interieurontwerp en, desgewenst, de uitvoering ervan.

 

Daarnaast heeft Mooij Designs goede connecties met leveranciers van meubels. Zo verdiend een interieuradviseur zichzelf terug! ;-)

 

Wil jij ook een fris interieuradvies hoorn die past bij jouw woonwensen?

 

Neem dan vrijblijvend contact op!

Interieuradvies is maatwerk

Daarom biedt Mooij Designs verschillende pakketten. Deze variëren van een een snel en beknopt advies tot het volledig ontzorgen van jouw woonwensen. Welk advies het meest geschikt is voor jouw situatie is van verschillende factoren afhankelijk. Neem gerust vrijblijvend contact op als je benieuwd bent welke oplossingen Mooij Designs biedt.

Standaard adviespakket

Het standaard pakket bied een totaal plaatje voor je interieuradvies Hoorn. Zoals eerder beschreven starten we met een intakegesprek van ongeveer een uur. Hierin worden al jouw woonwensen besproken en een plan van eisen opgesteld. Vervolgens wordt er een 2D ontwerp met indeling voor je meubilair gemaakt. Deze schaven we bij totdat jij helemaal tevreden bent. Om het ontwerp meer tot de verbeelding te laten spreken wordt er vervolgens een 3D visualisatie van het interieurontwerp gemaakt. Dit zal je een goed beeld geven over de ruimte die beschikbaar is en het ontwerp wat bedacht is. Dit alles vormt een definitieve presentatie met actiepunten, zaken die aangeschaft moeten worden (zoals meubels of bouwmateriaal) of vergunning die bijvoorbeeld aangevraagd moeten worden. Als laatste stap nemen we samen de actiepunten door en overleggen we bij welke werkzaamheden Mooij Designs je kan ontlasten. Met een breed netwerk aan schilders, stukadoors en andere bouwbedrijven regelen we snel en voordelig de beste vakman voor elke klus. 

 

Een standaard interieuradvies van Mooij Designs bevat:  

  • Een intakegesprek

  • Een moodboard met styling ideeën op basis van jouw woonwensen

  • 2D vloerplan met indelingsadvies  

  • 3D visualisaties welke een duidelijk beeld geven van jouw nieuwe interieur

  • Een lijst met actiepunten die uitgevoerd dienen te worden voor realisatie

  • Meubel/ decoratie/ verlichting en accessoire voorstel tot realisatie

  • De mogelijkheid om meubilair vanuit de voorstellen te bestellen via Mooij Designs

Klein adviespakket

Ook binnen dit pakket starten we met een intakegesprek om te achterhalen wat de wensen zijn voor het interieuradvies Hoorn. Hieruit volgt een moodboard met kleuren en materialen. Dit wordt vervolgens vertaald naar een 2D indeling. Om alles zo helder mogelijk over te brengen, komt Mooij Designs persoonlijk op locatie om het interieuradvies nader uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie en tarieven neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Een klein interieuradvies Hoorn van Mooij Designs bevat:

  • Een intakegesprek;

  • Een moodboard op basis van jouw woonwensen;

  • Een 2D design die we bijschaven totdat het naar wens is.

Quick win

Heb je simpel en to-the-point advies nodig? Dan is de Quick win iets voor jou. Mooij Designs komt op locatie om jou te helpen bij styling uitdagingen. Binnen 2 uur lopen we samen door jouw woning/kantoor en beantwoord ik al je vragen over indelingen en geef ik tips waar je zelf mee aan de slag kan. Voor meer informatie en tarieven neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Wil je later toch wél een 2D ontwerp? Geen probleem! Voor een vast bedrag maakt Mooij Designs alsnog een 2D ontwerp op maat.

Advies op maat(werk)

Wil je een gehele woning stylen, een keuken ontwerpen, een uitwerking van een maatwerk meubel of een ander groot project aangaan? Dan werkt Mooij Designs op basis van een uurtarief. Uiteraard maken we eerst een passende offerte, zodat je niet achteraf voor een verrassing staat. Voor meer informatie en tarieven neem gerust vrijblijvend contact op.

Kleuradvies

Wil je voor een bepaalde ruimte enkel weten welke kleuren je zou kunnen toepassen? Ga dan voor een kleuradvies!

Stuur een duidelijke afbeelding van de ruimte naar keuze naar mij toe en ontvang 4 mogelijke kleurvoorstellen.

LET OP: Hier zit geen locatiebezoek bij inbegrepen

Meerdere ruimtes tegelijk afrekenen?
Vul bij het aantal in om hoeveel ruimtes het gaat en reken af.

Interieur Hoorn realisatie van A tot Z

Wil overgaan tot realisatie maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Mooij Designs neemt die taak graag uit handen. Met de voorkennis en inkoopvoordelen bij diverse leveranciers zorgt Mooij Designs ervoor dat jouw project voor een goede prijs opgeleverd wordt. Ik neem hierbij het werk en de zorg van je over. Denk bijvoorbeeld aan offertes aanvragen, ruimtes inmeten en het contact onderhouden met leveranciers.

*Online* interieuradvies

Bevindt de woning zich niet binnen de landsgrenzen, net wat uit de buurt of gewoon zin om snelle stappen te maken?

Geen probleem! Met de hedendaagse technologie kunnen we die afstand eenvoudig online overbruggen. Je ontvangt in overleg een digitale presentatie met een moodboard, meubilair voorstel en duidelijke 2D plattegrond met 3D visualisaties van het het nieuwe interieurontwerp.

 

Hiervoor dien je een plattegrond aan te leveren met maten en duidelijke foto’s van de huidige indeling. Verder vermeld je wat je woonwensen zijn. Mocht je zelf al inspiratie hebben voor het nieuwe ontwerp dan kun je deze eenvoudig delen via bijvoorbeeld Pinterest. Ook hebben we tijdens dit online interieuradvies gewoon contact met elkaar, maar dan via de mail/ skype of telefonisch.

Klik hier om meer te lezen over het online interieuradvies

Mooij Designs geeft ook interieuradviezen in de volgende steden:

Lucia heeft voor onze woning een strak en mooi interieurontwerp gemaakt die aansluit bij onze wensen en smaak. Ze heeft goed gekeken naar de mogelijkheden van de woning en ons op ideeën gebracht die we zelf niet zo snel hadden gezien. Het ontwerp heeft tijdens het selecteren van kleuren en materialen als goede houvast geholpen om 1 stijl aan te houden. Ook de uitgekozen meubels passen bij elkaar en geven de zelfde warme stijl. Dat hadden we zelf niet zo strak bij elkaar kunnen krijgen. En daarnaast waren de kortingen ook niet mis en heeft ze zich daarmee, naar onze mening, volledig terugverdiend. Ook verliep de communicatie goed en was ze vrij wel altijd bereikbaar. Als meubels ons toch niet helemaal aanspraken had ze een goed alternatief. Zeker aan te raden! Bedankt Lucia voor een huis waar we ons thuis voelen.

Thomas Middel

Alkmaar, NL

1 / 3

Please reload

logo warmtestore.png
sanisale logo.png
logo keukensale .png

info@mooijdesigns.nl | KVK: 51273837 | BTW: NL002239467B15

Mooij Designs copyright 2019

logovloerverwarming.png
DOSS_logo-2.png