Wil jij ook een interieuradvies in Alkmaar op maat die past bij jouw woonwensen?

Mooij Designs is dé interieurontwerper Alkmaar die luistert naar jouw woonwensen en dit vertaalt naar een passend ontwerp. Benieuwd wat Mooij Designs voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor interieuradvies!

Lukt het niet om al jouw woonwensen (én die van je partner) te vertalen naar een samenhangend interieuradvies?

 

Er is tegenwoordig heel veel inspiratie te vinden. Alleen al online vinden we verschillende apps, blogs en vlogs die je van allerlei tips voorzien. Eigenlijk zie je door de bomen het bos niet meer. Je weet wel welke stijl(en) je aanspreken, maar een passend interieurontwerp verzinnen, dat is lastig.

Er komen dan ook flink wat keuzes kijken wanneer je jouw woon- of werkruimte een frisse look wilt geven. Denk bijvoorbeeld aan (verf)kleuren, vloeren, raamdecoratie, meubels en verlichting. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden. Dit kan je het gevoel geven dat je het allemaal even niet meer weet. Wat past nou bij jou én de ruimte?

Mooij Designs zorgt samen met jou voor een interieurontwerp Alkmaar dat bij je past

Krijg je het niet zelf voor elkaar om eenheid te creëren binnen je interieur in Alkmaar? Besteed dan je interieurontwerp Alkmaar uit aan Mooij Designs. Samen zorgen we ervoor dat je woonwensen vertaald worden naar een ‘Mooij’ Design. Interieuradvies is maatwerk. We creëren daarom geen kopie van eerdere klussen, maar iets wat echt bij jou past. Mooij Designs werkt niet in één stijl, maar luistert naar jouw wensen.

 

Wil je een zakelijk interieur Design? Lees hier meer!

Van inspiratie naar Interieurontwerp

Zodra je het interieurontwerp Alkmaar uitbesteed aan Mooij Designs wordt je van begin tot eind begeleidt. We starten met een intakegesprek van ongeveer een uur. Hierin worden jouw woonwensen en/of die van je partner bespreken.

 

Vervolgens starten we met een moodboard. Dit kan bijvoorbeeld via Pinterest. Via Pinterest plaatst zowel Mooij Designs als jij zelf inspiratie en ideeën. Dit doen we om een helder beeld te schetsen van de stijlen en kleuren die je het meest aanspreken. Op basis van het moodboard wordt er zowel een 2D als een 3D ontwerp gemaakt.

 

Waarom kiezen voor de interieurontwerper Alkmaar van Mooij Designs

Mooij Designs is persoonlijk en denkt met je mee. Lucia Mooij (eigenaar van Mooij Designs) gaat ver in het begeleiden van jouw project en kan je volledig ontzorgen op het gebied van interieurontwerp, het bepalen van een stijl en het kiezen van meubels.

 

En, met de korting op inkoop van merk meubels en goede deals bij leveranciers, betaald een interieurontwerper zich terug!

Wil jij ook een fris interieurontwerp Alkmaar wat past bij je woonwensen?

Interieurontwerp is maatwerk, elk interieuradvies is uniek. 

Mooij Designs werkt daarom niet in één stijl, maar luistert naar jullie (woon)wensen.

Neem dan vrijblijvend contact op!

Eerste opzet; vloerplan 

Stylingplan (o.a materialen, verlichting, meubilair)

Interieurontwerp is maatwerk

Daarom biedt Mooij Designs verschillende pakketten. Deze variëren van een een snel en beknopt advies tot het volledig ontzorgen van jouw woonwensen. Welk advies het meest geschikt is voor jouw situatie is van verschillende factoren afhankelijk. Neem gerust vrijblijvend contact op als je benieuwd bent welke oplossingen Mooij Designs biedt.

Standaard adviespakket

Het standaard pakket biedt een totaal plaatje voor je interieurontwerp Alkmaar. Zoals eerder beschreven starten we met een intakegesprek van een uur. Hierin worden al jouw woonwensen besproken. Vervolgens wordt er een 2D ontwerp gemaakt. Deze schaven we in overleg bij totdat jij volledig tevreden bent. Om het ontwerp meer tot de verbeelding te laten spreken wordt er vervolgens een 3D interieurontwerp gemaakt. Hier worden visualisaties geschetst die je een goed beeld geven over de ruimte. Dit alles vormt een definitieve presentatie met actiepunten, zaken die aangeschaft moeten worden (zoals meubels of bouwmateriaal) of vergunning die bijvoorbeeld aangevraagd moeten worden. Als laatste stap nemen we samen de actiepunten door en overleggen we bij welke werkzaamheden Mooij Designs je kan ontlasten. Met een breed netwerk aan schilders, stuckers en andere bouwbedrijven regelen we snel en voordelig de beste vakman voor elke klus. Voor meer informatie en tarieven neem gerust vrijblijvend contact op.

Een standaard interieurontwerp van Mooij Designs bevat:  

  • Een intakegesprek;

  • Een moodboard op basis van jouw woonwensen;

  • Een 2D design die we bijschaven totdat het naar wens is;

  • Een 3D design die duidelijk visueel beeld geeft van jouw nieuwe interieur;

  • Een lijst met actiepunten die uitgevoerd dienen te worden voor realisatie;

  • Een lijst met zaken die aangeschaft dienen te worden voor realisatie.

2D visualisatie

Klein adviespakket

Ook binnen dit pakket starten we met een intakegesprek om te achterhalen wat de wensen zijn voor het interieurontwerp Alkmaar. Hieruit volgt een moodboard met kleuren en materialen. Dit wordt vervolgens vertaald naar een 2D indeling. Om alles zo helder mogelijk over te brengen, komt Mooij Designs persoonlijk op locatie om het ontwerp nader uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie en tarieven neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Een klein interieurontwerp Alkmaar van Mooij Designs bevat:

  • Een intakegesprek;

  • Een moodboard op basis van jouw woonwensen;

  • Een 2D design die we bijschaven totdat het naar wens is

 

Achteraf beslissen dat er toch uitgebreid interieuradvies Alkmaar nodig is of de 3d visualisaties toch wel handig zijn? Geen probleem, dat kan altijd geregeld worden!

Quick win

Heb je simpel en to-the-point advies nodig? Dan is de Quick win iets voor jou. Mooij Designs komt op locatie om jou te helpen bij styling uitdagingen. Binnen 2 uur lopen we samen door jouw woning/kantoor en beantwoord ik al je vragen over indelingen en geef ik tips waar je zelf mee aan de slag kan. Voor meer informatie en tarieven neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Wil je later toch wél een 2D ontwerp? Geen probleem! Voor een vast bedrag maakt Mooij Designs alsnog een 2D ontwerp op maat.

Advies op maat(werk) en projectrealisatie

Wil je de gehele woning laten stylen, een keuken laten ontwerpen, een uitwerking van een maatwerk meubel of een ander groot project samen aangaan? Dan werkt Mooij Designs op basis van een uurtarief en zal er eerst een offerte worden gemaakt. 

Ook kan Mooij Designs helpen bij het realiseren van het interieurontwerp, de projectrealisatie in zaandam. 

Met de voorkennis en inkoopvoordelen bij diverse leveranciers zorgt Mooij Designs ervoor dat jouw project voor een goede prijs opgeleverd wordt. 

Interieur Alkmaar realisatie van A tot Z

Wil overgaan tot realisatie maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Mooij Designs neemt die taak graag uit handen. Met de voorkennis en inkoopvoordelen bij diverse leveranciers zorgt Mooij Designs ervoor dat jouw project voor een goede prijs opgeleverd wordt. Ik neem hierbij het werk en de zorg van je over. Denk bijvoorbeeld aan offertes aanvragen, ruimtes inmeten en het contact onderhouden met leveranciers.

 

Online interieurontwerp!

Bevindt de woning zich niet binnen de landsgrenzen, is het net wat verder dan de genoemde steden of wil je snel schakelen en op de snelst mogelijke manier een interieuradvies/ interieurontwerp ontvangen? Met de hedendaagse technologie kunnen we alles online overbruggen. Je ontvangt in overleg een digitale presentatie met een moodboard, meubilair voorstel en duidelijke 2D plattegrond met 3D visualisaties van het het nieuwe interieurontwerp.

 

Hiervoor dien je een plattegrond aan te leveren met maten en duidelijke foto’s van de huidige indeling. Verder vermeld je wat je woonwensen zijn. Mocht je zelf al enige wooninspiratie hebben voor het nieuwe ontwerp dan kun je deze eenvoudig delen via bijvoorbeeld Pinterest.

Mooij Designs geeft ook interieuradviezen in de volgende steden:

logo warmtestore.png
sanisale logo.png
logo keukensale .png

info@mooijdesigns.nl | KVK: 51273837 | BTW: NL002239467B15

Mooij Designs copyright 2019

logovloerverwarming.png
DOSS_logo-2.png