Interieurontwerp Diemen

Mooij Designs is dé interieurontwerper in Diemen die luistert naar jouw woonwensen en dit vertaalt naar een passend ontwerp. Benieuwd wat wij voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een interieuradvies!

Een persoonlijk, betaalbaar interieuradvies op basis van jullie woonwensen in Alkmaar en omstreken!

Waarom kiezen voor een interieuradvies in Diemen?

Er is tegenwoordig een flinke dosis inspiratie te vinden, online; zoals apps, blogs, vlogs en instagram. Je ziet eigenlijk door de bomen het bos niet meer. Je weet welke kleuren je mooi vindt en welke stijl, maar hier een passend interieurontwerp van maken; dat is lastig. Er komen namelijk flink wat keuzes bij kijken wanneer je besluit dat jouw woon- of werkruimte toe is aan een frisse look. Denk bijvoorbeeld aan (verf)kleuren, vloeren, raamdecoratie, meubelen en verlichting. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Wellicht krijg je hierdoor het gevoel dat je niet meer weet wat bij jou en de ruimte past of koop je meubelen die later toch niet blijken te passen. Zonde! Wij zorgen er samen voor dat jouw woonwensen vertaald worden naar een ‘Mooij’ Design! Van het ontwerp tot realisatie kunnen we alles uit handen nemen, wel zo makkelijk. Wij werken namelijk samen met de beste vaklui. Scheelt jou weer offertes aanvragen en/of prijs vergelijken! Bestel bijvoorbeeld eenvoudig het meubilair uit je ontwerp en laat ons het in elkaar zetten.
Woning inrichten met groen
Interieurontwerp stappenplan

Hoe werkt een interieuradvies?

Wij begrijpen als geen ander dat je graag wilt weten hoe een interieuradvies verloopt en wat je uiteindelijk mag verwachten. Daarom hanteren wij in ieder interieuradvies in Diemen zoveel mogelijk de volgende stappen.

Online interieurontwerp

Bevindt de woning zich niet binnen de landsgrenzen of wil je wat haast maken met het interieuradvies? Sinds kort bieden we een online interieuradvies aan. Dat gaat over het algemeen een stuk sneller! Dit houd in dat alle contact omtrent het interieurontwerp, online verloopt. In principe volgen we dus dezelfde stappen, maar de kennismaking zal telefonisch of via Skype gaan. Ook dien je een plattegrond van de desbetreffende ruimte aan te leveren met ondersteunend duidelijke foto’s of een filmpje van de ruimte. Daarnaast is het voor het interieuradvies wel van belang te weten wat de wensen of eisen voor de ruimte zijn. Dus wat concrete handvatten en afbeeldingen van hetgeen jullie leuk/mooi vinden helpt ons altijd erg op weg! Je ontvangt een digitale presentatie met daarin een moodboard, meubilair voorstel een duidelijke 2D plattegrond met 3D visualisaties van het het nieuwe interieurontwerp. Bij een online interieurontwerp binnen de landsgrenzen kan zelfs eenvoudig je meubilair besteld en geleverd worden.

LET OP: Hier zit dus geen locatiebezoek bij inbegrepen