Wil jij ook een interieurontwerp in Haarlem die past bij jouw woonwensen?

Mooij Designs is dé interieurontwerper die luistert naar jouw woonwensen en dit vertaalt naar een passend ontwerp. Benieuwd wat Mooij Designs voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een interieuradvies Haarlem!

Krijg je het niet voor elkaar om de woonstijlen van jou en je partner te vertalen naar een interieurontwerp?

 

We vinden tegenwoordig overal om ons heen, woonideeën. Zo zijn er al verschillende social media kanalen die een bron van inspiratie vormen en krijgen we wekelijks folders door de bus met allerlei leuke tips en meubels. We zien eigenlijk door de bomen het bos niet meer.

 

Logisch natuurlijk. Want je interieur een nieuwe stijl aanmeten gaat gepaard met veel keuzes. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de kleur(en) op de muur, vloeren, raamdecoratie en meubels. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Maar om te achterhalen wat nu echt bij jou past én de ruimte kan best lastig zijn. Zie je het even niet meer zitten? Een interieurstylist biedt de uitkomst!

 

 

Mooij Designs zorgt samen met jou voor een interieurontwerp Haarlem dat bij je past

 

Besteed je interieurontwerp Haarlem uit aan Mooij Designs als het je zelf niet lukt om eenheid binnen je woning te creëren. Samen zorgen we ervoor dat jouw woonwensen vertaald worden naar een ‘Mooij Design’. Voor Mooij Designs is een interieurontwerp maatwerk en krijg je geen duplicaat van eerder werk.

Wil je een zakelijk interieur Design? Lees hier meer!

 

Van inspiratie naar Interieurontwerp

Besteed je het interieurontwerp Haarlem uit aan Mooij Designs, dan ontvang je niet enkel een lijst met spullen die je zelf moet aanschaffen. Je wordt juist van A tot Z ondersteund in de transformatie van jouw woonruimte(s).


We starten de samenwerking met een intakegesprek. Hierin bespreken we jouw woonwensen én die van je partner. Op basis hiervan maakt Mooij Designs een moodboard. Deze wordt opgeleverd in zowel een 2D als een 3D ontwerp.

Waarom kiezen voor de interieurstylist Haarlem van Mooij Designs

 

Lucia Mooij is de eigenaresse van Mooij Designs. Zij is persoonlijk, flexibel en denkt met je mee: alles om jou te begeleiden en te ontzorgen op het gebied van interieurontwerp en het bepalen van een stijl.

 

En, met de korting op inkoop van merk meubels en goede deals bij leveranciers, betaald een interieur ontwerper zich terug!

Wil jij ook een fris interieurontwerp haarlem wat past bij je woonwensen?

Interieurontwerp is maatwerk, elk interieuradvies is uniek. 

Mooij Designs werkt daarom niet in één stijl, maar luistert naar jullie (woon)wensen.

Neem dan vrijblijvend contact op!

Eerste opzet; vloerplan 

Stylingplan (o.a materialen, verlichting, meubilair)

Interieurontwerp is maatwerk

Daarom biedt Mooij Designs verschillende pakketten. Deze variëren van een een snel en beknopt advies tot het volledig ontzorgen van jouw woonwensen. Welk advies het meest geschikt is voor jouw situatie is van verschillende factoren afhankelijk. Neem gerust vrijblijvend contact op als je benieuwd bent welke oplossingen Mooij Designs biedt.

Standaard adviespakket

Het standaard pakket biedt een totaal plaatje voor je interieurontwerp Haarlem. Zoals eerder beschreven starten we met een intakegesprek van een uur. Hierin worden al jouw woonwensen besproken. Vervolgens wordt er een 2D ontwerp gemaakt. Deze schaven we in overleg bij totdat jij volledig tevreden bent. Om het ontwerp meer tot de verbeelding te laten spreken wordt er vervolgens een 3D interieurontwerp gemaakt. Hier worden visualisaties geschetst die je een goed beeld geven over de ruimte. Dit alles vormt een definitieve presentatie met actiepunten, zaken die aangeschaft moeten worden (zoals meubels of bouwmateriaal) of vergunning die bijvoorbeeld aangevraagd moeten worden. Als laatste stap nemen we samen de actiepunten door en overleggen we bij welke werkzaamheden Mooij Designs je kan ontlasten. Met een breed netwerk aan schilders, stuckers en andere bouwbedrijven regelen we snel en voordelig de beste vakman voor elke klus. Voor meer informatie en tarieven neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Een standaard interieurontwerp van Mooij Designs bevat:  

  • Een intakegesprek;

  • Een moodboard op basis van jouw woonwensen;

  • Een 2D design die we bijschaven totdat het naar wens is;

  • Een 3D design die duidelijk visueel beeld geeft van jouw nieuwe interieur;

  • Een lijst met actiepunten die uitgevoerd dienen te worden voor realisatie;

  • Een lijst met zaken die aangeschaft dienen te worden voor realisatie.

2D visualisatie

Klein adviespakket

Ook binnen dit pakket starten we met een intakegesprek om te achterhalen wat de wensen zijn voor het interieurontwerp Haarlem. Hieruit volgt een moodboard met kleuren en materialen. Dit wordt vervolgens vertaald naar een 2D indeling. Om alles zo helder mogelijk over te brengen, komt Mooij Designs persoonlijk op locatie om het ontwerp nader uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie en tarieven neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Een klein interieurontwerp Haarlem van Mooij Designs bevat:

  • Een intakegesprek;

  • Een moodboard op basis van jouw woonwensen;

  • Een 2D design die we bijschaven totdat het naar wens is.

Achteraf beslissen dat er toch uitgebreid interieuradvies haarlem nodig is of de 3d visualisaties toch wel handig zijn? Geen probleem, dat kan altijd geregeld worden!

Quick win

Heb je simpel en to-the-point advies nodig? Dan is de Quick win iets voor jou. Mooij Designs komt op locatie om jou te helpen bij styling uitdagingen. Binnen 2 uur lopen we samen door jouw woning/kantoor en beantwoord ik al je vragen over indelingen en geef ik tips waar je zelf mee aan de slag kan. Voor meer informatie en tarieven neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Wil je later toch wél een 2D ontwerp? Geen probleem! Voor een vast bedrag maakt Mooij Designs alsnog een 2D ontwerp op maat.

Advies op maat(werk) en projectrealisatie

Wil je de gehele woning laten stylen, een keuken laten ontwerpen, een uitwerking van een maatwerk meubel of een ander groot project samen aangaan? Dan werkt Mooij Designs op basis van een uurtarief en zal er eerst een offerte worden gemaakt. 

Ook kan Mooij Designs helpen bij het realiseren van het interieurontwerp, de projectrealisatie in haarlem. 

Met de voorkennis en inkoopvoordelen bij diverse leveranciers zorgt Mooij Designs ervoor dat jouw project voor een goede prijs opgeleverd wordt. 

Interieur Haarlem realisatie van A tot Z

Wil jij overgaan tot realisatie maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Mooij Designs neemt die taak graag uit handen. Met de voorkennis en inkoopvoordelen bij diverse leveranciers zorgt Mooij Designs ervoor dat jouw project voor een goede prijs opgeleverd wordt. Ik neem hierbij het werk en de zorg van je over. Denk bijvoorbeeld aan offertes aanvragen, ruimtes inmeten en het contact onderhouden met leveranciers.

 

Online interieurontwerp voor buitenlandse locaties

Bevindt de woning zich niet binnen de landsgrenzen? Dat is geen probleem. Met de hedendaagse technologie kunnen we die afstand eenvoudig online overbruggen. Je ontvangt in overleg een digitale presentatie met een moodboard, meubilair voorstel en duidelijke 2D plattegrond met 3D visualisaties van het het nieuwe interieurontwerp.

 

Hiervoor dien je een plattegrond aan te leveren met maten en duidelijke foto’s van de huidige indeling. Verder vermeld je wat je woonwensen zijn. Mocht je zelf al inspiratie hebben voor het nieuwe ontwerp dan kun je deze eenvoudig delen via bijvoorbeeld Pinterest.

Mooij Designs geeft ook interieuradviezen in de volgende steden:

logo warmtestore.png
sanisale logo.png
logo keukensale .png

info@mooijdesigns.nl | KVK: 51273837 | BTW: NL002239467B15

Mooij Designs copyright 2019

logovloerverwarming.png
DOSS_logo-2.png