Een interieurontwerp in Schagen dat past bij jouw woonwensen?

Mooij Designs is dé interieurontwerper die luistert naar jouw woonwensen en dit vertaalt naar een passend ontwerp. Benieuwd wat Mooij Designs voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een interieuradvies Schagen!

Krijg je het niet voor elkaar om jouw favoriete woonstijlen in één interieurontwerp te gieten?

 

Ben je net verhuisd of wil je gewoon jouw interieur een compleet nieuwe look geven? Dan kan je, door alle wooninspiratie die tegenwoordig beschikbaar is, aardig in de war raken. Door alle Instagram- en Pinterest pagina’s zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wat past nu bij jou en hoe creëer je eenheid binnen het interieur? En wellicht nog wel een grotere uitdaging: hoe passen de woonwensen van je partner binnen jouw ideeën? Dit zijn allemaal vragen waar een interieurstylist Schagen je graag bij helpt!

Mooij Designs regelt een interieurontwerp Schagen dat bij je past

 

Weet je niet wat je met de ruimte(s) van jouw woning (of kantoor) aan moet? Besteed je interieurontwerp Schagen uit aan Mooij Designs! Samen zorgen we ervoor dat jij je thuis voelt binnen het interieur en dat het past bij jouw woonwensen.

 

Bij Mooij Designs staat authenticiteit voorop. Jouw woonwensen zijn uniek. Daarom krijg je een interieurontwerp op maat en geen duplicaat van eerder werk.

 

Wil je een zakelijk interieur Design? Lees hier meer!

 

Van ideeën naar een concreet interieurontwerp in Schagen

Wil je niet enkel een lijst ontvangen met meubels en spullen die je zelf moet aanschaffen, maar juist begeleidt worden door het gehele proces? Dan ben je bij Mooij Designs aan het juiste adres. We starten eerst met een intakegesprek, waarin we in gesprek gaan over jouw woonwensen. Vervolgens worden deze wensen vertaald naar een moodboard. Deze wordt weer verder uitgewerkt naar een 2D en een 3D ontwerp. Zo zie in één overzicht hoe jouw toekomstige interieur er uit komt te zien.

 

Waarom kiezen voor de interieur stylist Schagen van Mooij Designs

Mooij Designs is persoonlijk, eerlijk, flexibel én denkt met je mee. Je wordt volledig ontzorgt op het gebied van interieurontwerp en, desgewenst, de uitvoering ervan.

 

Daarnaast heeft Mooij Designs goede connecties met leveranciers van meubels. Zo verdiend een interieur stylist zichzelf terug! ;-)

 

Wil jij ook een fris interieurontwerp Schagen wat past bij je woonwensen?

Interieurontwerp is maatwerk, elk interieuradvies is uniek. 

Mooij Designs werkt daarom niet in één stijl, maar luistert naar jullie (woon)wensen.

Neem dan vrijblijvend contact op!

Eerste opzet; vloerplan 

Stylingplan (o.a materialen, verlichting, meubilair)

Interieurontwerp is maatwerk

Daarom biedt Mooij Designs verschillende pakketten. Deze variëren van een een snel en beknopt advies tot het volledig ontzorgen van jouw woonwensen. Welk advies het meest geschikt is voor jouw situatie is van verschillende factoren afhankelijk. Neem gerust vrijblijvend contact op als je benieuwd bent welke oplossingen Mooij Designs biedt.

Standaard adviespakket

Het standaard pakket biedt een totaal plaatje voor je interieurontwerp Schagen. Zoals eerder beschreven starten we met een intakegesprek van een uur. Hierin worden al jouw woonwensen besproken. Vervolgens wordt er een 2D ontwerp gemaakt. Deze schaven we in overleg bij totdat jij volledig tevreden bent. Om het ontwerp meer tot de verbeelding te laten spreken wordt er vervolgens een 3D interieurontwerp gemaakt. Hier worden visualisaties geschetst die je een goed beeld geven over de ruimte. Dit alles vormt een definitieve presentatie met actiepunten, zaken die aangeschaft moeten worden (zoals meubels of bouwmateriaal) of vergunning die bijvoorbeeld aangevraagd moeten worden. Als laatste stap nemen we samen de actiepunten door en overleggen we bij welke werkzaamheden Mooij Designs je kan ontlasten. Met een breed netwerk aan uitvoerders regelen we snel en voordelig de beste vakman voor elke klus. Voor meer informatie en tarieven neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Een standaard interieurontwerp van Mooij Designs bevat:  

  • Een intakegesprek;

  • Een moodboard op basis van jouw woonwensen;

  • Een 2D design die we bijschaven totdat het naar wens is;

  • Een 3D design die duidelijk visueel beeld geeft van jouw nieuwe interieur;

  • Een lijst met actiepunten die uitgevoerd dienen te worden voor realisatie;

  • Een lijst met zaken die aangeschaft dienen te worden voor realisatie.

2D visualisatie

Klein adviespakket

Ook binnen dit pakket starten we met een intakegesprek om te achterhalen wat de wensen zijn voor het interieurontwerp Schagen. Hieruit volgt een moodboard met kleuren en materialen. Dit wordt vervolgens vertaald naar een 2D indeling. Om alles zo helder mogelijk over te brengen, komt Mooij Designs persoonlijk op locatie om het ontwerp nader uit te leggen en eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie en tarieven neem gerust vrijblijvend contact op.

Een klein interieurontwerp Schagen van Mooij Designs bevat:

  • Een intakegesprek;

  • Een moodboard op basis van jouw woonwensen;

  • Een 2D design die we bijschaven totdat het naar wens is

 

Achteraf beslissen dat er toch uitgebreid interieuradvies Schagen nodig is of de 3d visualisaties toch wel handig zijn? Geen probleem, dat kan altijd geregeld worden!

Quick win

Heb je simpel en to-the-point advies nodig? Dan is de Quick win iets voor jou. Mooij Designs komt op locatie om jou te helpen bij styling uitdagingen. Binnen 2 uur lopen we samen door jouw woning/kantoor en beantwoord ik al je vragen over indelingen en geef ik tips waar je zelf mee aan de slag kan. Voor meer informatie en tarieven neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Wil je later toch wél een 2D ontwerp? Geen probleem! Voor een vast bedrag maakt Mooij Designs alsnog een 2D ontwerp op maat.

Advies op maat(werk) en projectrealisatie

Wil je de gehele woning laten stylen, een keuken laten ontwerpen, een uitwerking van een maatwerk meubel of een ander groot project samen aangaan? Dan werkt Mooij Designs op basis van een uurtarief en zal er eerst een offerte worden gemaakt. 

Ook kan Mooij Designs helpen bij het realiseren van het interieurontwerp, de projectrealisatie. 

Met de voorkennis en inkoopvoordelen bij diverse leveranciers zorgt Mooij Designs ervoor dat jouw project voor een goede prijs opgeleverd wordt. 

Interieur Bergen realisatie van A tot Z

Wil overgaan tot realisatie maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Mooij Designs neemt die taak graag uit handen. Met de voorkennis en inkoopvoordelen bij diverse leveranciers zorgt Mooij Designs ervoor dat jouw project voor een goede prijs opgeleverd wordt. Ik neem hierbij het werk en de zorg van je over. Denk bijvoorbeeld aan offertes aanvragen, ruimtes inmeten en het contact onderhouden met leveranciers.

Online interieurontwerp voor buitenlandse locaties

Bevindt de woning zich niet binnen de landsgrenzen? Dat is geen probleem. Met de hedendaagse technologie kunnen we die afstand eenvoudig online overbruggen. Je ontvangt in overleg een digitale presentatie met een moodboard, meubilair voorstel en duidelijke 2D plattegrond met 3D visualisaties van het het nieuwe interieurontwerp.

 

Hiervoor dien je een plattegrond aan te leveren met maten en duidelijke foto’s van de huidige indeling. Verder vermeld je wat je woonwensen zijn. Mocht je zelf al inspiratie hebben voor het nieuwe ontwerp dan kun je deze eenvoudig delen via bijvoorbeeld Pinterest.

Mooij Designs geeft ook interieuradviezen in de volgende steden:

logo warmtestore.png
sanisale logo.png
logo keukensale .png

info@mooijdesigns.nl | KVK: 51273837 | BTW: NL002239467B15

Mooij Designs copyright 2019

logovloerverwarming.png
DOSS_logo-2.png