Interieurstylist Renkum

Mooij Designs helpt je afmaken daar waar jij al begonnen bent. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor onze styling in Renkum.

Waarom kiezen voor interieurstyling in Renkum

Weet je niet meer wat je met dat ene hoekje moet doen? Aan het twijfelen tussen verschillende kleuren op de muur of heb je simpelweg even een duwtje in de juiste richting nodig. Dan is een stylingadvies of een kleuradvies in Renkum écht iets voor jou/jullie! Een snel advies over één bepaald onderwerp kan al zoveel veranderen voor je interieur.

Woning inrichten met groen
3D tekening interieur

Interieuradvies tot realisatie

in een stylingadvies geef jij aan waar je advies over zou willen ontvangen. Mis je planten in je woning, wil je een verlichtingsplan of juist weten welke kleur je op de muren zou kunnen doen zonder dat je meteen de hele woning een make-over moet geven?
Wij weten wel raad met dit interieurprobleem! Wij onderzoeken en maken een presentatie met daarin het advies. Voorafgaand komen wij langs om zelf dit ‘probleemgebied’ te inspecteren, foto’s te maken en e.a.a aan maten op te nemen. In de presentatie die je daarna ontvangt kun je zien wat wij je zouden adviseren te doen/ aan te schaffen om zo af te maken waar je zelf mee begonnen bent.
Omdat wij begrijpen dat je van tevoren graag wilt weten hoe een stylingadvies /kleuradvies verloopt en wat je uiteindelijk mag verwachten hanteren wij zoveel mogelijk de volgende stappen. Binnen interieurstying zijn er soms uitzonderingen nodig om voor iedereen een geschikt plan aan te kunnen bieden.
In dit advies word geen 3d tekening gemaakt.

Interieurs ontwerpen

Hoe werkt een interieuradvies?

Wij begrijpen als geen ander dat je graag wilt weten hoe een interieuradvies verloopt en wat je uiteindelijk mag verwachten. Daarom hanteren wij in ieder interieuradvies zoveel mogelijk de volgende stappen.
Interieurontwerp