kersttrend 2020

Kersttrend 2020 – minimalistisch

It’s the most wonderful time of the year!

 

Jaja! Het is bijna alweer zover, kerst 2020 komt eraan (nog maar een paar maanden…) en daar horen natuurlijk gave trends bij. In deze blog ga ik jullie vertellen wat een van de kerst trends 2020 zal zijn.

Minimalistisch

De kerst trend van 2020 is een minimalistische uitstraling met een feestelijk tintje. Over een paarwerken zit zitten we met z’n allen rondom de kerstboom en vieren we dit feest met familie en vrienden. Bij Lekker eten hoort natuurlijk en ook een gezellig huis.

Vaak begint het bij de Boom, die is stiekem wel een echte must! Heb je weinig plek kies dan voor een kleine boom of maak er zelf een van hout. Hoe hou je die boom nou minimalistisch? Zorg dat je kerstballen in dezelfde tint blijven en maak gebruik van de uitspraak less is more. Ook kun je bijvoorbeeld voor rustige kerstballen kiezen, maar in veel verschillende materialen. Dat geeft sfeer, maar zo houd je de boom wel rustig.

Naast een mooi boom zijn er genoeg andere items die je het kerstgevoel geven. Neem een kerstster! Deze zijn er in verschillende materialen verkrijgbaar en geven net dat kleine feestelijk tintje aan je interieur. Bekijk hieronder de plaatsjes voor meer Inspiratie.

kersttrend 2020 minimalistisch

Eucalyptus takken zijn ook echt super leuk voor in je interieur. Ze zijn minimalistisch, simpel, maar toch echt kerst. Deze takken stralen iets winters uit en passen perfect bij kerst. Ook hiermee kun je zelf lekker aan de slag. Maak bijvoorbeeld een mooie krans voor in de hal of hang hem in de tuin met lichtjes.

 

En wat doe jij met kerst, pak jij uit of ga jij ook voor minimalistisch?

Liefs,

 

Roos