Fenna Veenstra

Welkom stagiaire Fenna!

Hoi Hoi,

Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Fenna Veenstra en ben 18 jaar oud. Ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding interieur adviseur op het HMC in Amsterdam.

Ik kwam Mooij Designs online tegen, en dit sprak me al gelijk heel erg aan. Zowel het bedrijf en Lucia als persoon. De projecten die Lucia maakt zijn supermooi doorgevoerd en ze geeft er altijd een creatieve draai aan, waar ik zelf ook enorm van hou! Het lijkt me heel erg leuk hier een deel van te mogen zijn en mij meer te ontwikkelen op het dit gebied.

Naast interieur ben ik ook onwijs dol op mode. Verder ben ik sinds kort begonnen met het schrijven van blogs. Dit is al van jongs af aan een ‘geheime’ passie van mij en ben het sinds kort ook echt gaan delen online.

 

Wat zijn jouw 3 sterkste eigenschappen?

 Ik sta erg positief in het leven. Ook ben ik en erg leergierig en hou ik er van nieuwe dingen uit te proberen en mezelf te ontwikkelen. Verder ben ik ook een doorzetter, als ik ergens aan begin wil ik dit ook echt afmaken.

 

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Oeh, toch altijd wel lastig zo’n vraag. Eerlijk gezegd heb ik nog geen idee! Ik heb onwijs veel dromen en dingen die ik wil gaan doen. Of ik ga werken na mijn opleiding of een andere opleiding volgen weet ik nog niet! Als ik echt zou mogen dromen zou ik liefste de wereld over reizen om verschillende culturen, architectuur en interieurstijlen te zien, en hier dan over te schrijven. Verder lijkt het me onwijs leuk in de interieur/styling branche te werken.

Conceptbord

Waar word je gelukkig van?

Eigenlijk vooral de kleine dingen in het leven. Met vrienden en familie samen zijn, heerlijk wandelen op het strand en duinen, lekker creatief bezig zijn, de zonsondergang bekijken en nieuwe dingen proberen.

 

Noem eens een belangrijke keuze die je in je leven hebt gemaakt?

Om ervoor te kiezen, te doen waar ik gelukkig van word en hier ook echt voor te vechten, me niet laten tegen houden door de meningen van andere mensen. Ook te mogen genieten van alles wat ik mag doen en de kansen die ik krijg.

 

Fenna Veenstra