Roos Mulder

Welkom stagiaire Roos!

Hi!

Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Roos Mulder en ben 19 jaar oud. Ik zit in het 4e leerjaar van een interieur adviseurs opleiding, aan het Hout- en meubileringscollege

Ik kwam Mooij Designs online tegen, en dit sprak me al gelijk heel erg aan. Ik koos voor Mooij Designs, omdat ik mezelf graag wilde door ontwikkelen in het adviseren en het 3d uitwerken van een advies. Na het eerste gesprek was ik direct enthousiast! Lucia maakt prachtige ontwerpen, met veel liefde en aandacht.

Naast interieur, heb ik mijn eigen webshop op gebied van interieur en fotografie. Ik ben graag creatief bezig en altijd opzoek naar een nieuwe uitdaging!

Wat zijn jouw 3 sterkste eigenschappen?

Ik ben erg leergierig en houd ik ervan om nieuwe dingen uit te proberen en mezelf te ontwikkelen. Ook ben ik ook erg gedreven, als ik ergens aan begin wil ik dit ook afmaken! Ik bijt mezelf er helemaal in vast.  Verder ben ik heel gestructureerd, ik heb graag alles duidelijk op een rijtje voor dat ik ergens aan begin.

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Moeilijke vraag, ik heb veel dromen en ambities. Ik hoop na mijn opleiding voor interieur adviseur nog een HBO afteronden. Mijn webshop verder uit te breiden en daarnaast te werken als (zzp’er) interieur adviseur.

Waar word je gelukkig van?

SUSHI!, je kunt me er ‘s nachts voor wakker maken. Veder ben ik graag op pad, wandelen in het bos, op het strand of heerlijk woonwinkeltjes afstruinen. Ook ga ik graag met vrienden en vriendinnen wat drinken op terras!

Noem eens een belangrijke keuze die je in je leven hebt gemaakt?

Genieten van de kleine dingen, de tijd gaat al zo snel!

 

Roos Mulder