Annemijn Prins

Welkom stagiaire Annemijn!

Hoi! Ik zal me even voorstellen.

Ik ben Annemijn Prins en ik ben 21 jaar oud. Ik ben derdejaars leerling aan de opleiding Interieuradviseur niveau 4 op het Hout en Meubileringscollege te Amsterdam. 

In mijn zoektocht naar een stageplek kwam ik Mooij Designs tegen. De projecten op de site spraken me erg aan. De ontwerpen zijn tot in detail verzorgd en persoonlijk gemaakt. Het leek me ontzettend leuk hier te mogen stage lopen en ik denk dat ik hier veel kan leren.

Ik doe deze opleiding, omdat ik eigenlijk al heel mijn leven bezig ben met interieur. Toen ik klein was maakte ik huisjes van papier en later richtte ik hele gebouwen in, in verschillende online games. Het werd dus tijd dat ik hier wat mee ging doen!Wat zijn jou drie sterkste eigenschappen?

Ik ben leergierig, ik wil me op elk vlak van het vak verbeteren en nieuwe dingen leren. Ik perfectionistisch en behulpzaam.Waar zie je jezelf over vijf jaar?

Na het behalen van mijn diploma wil ik fulltime gaan werken als interieuradviseur. Waar ik dan ben, weet ik nog niet. Waar wordt je gelukkig van?

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn; tekenen, fotograferen en schilderen, bijkletsen met vrienden, de wereld over reizen, wandelen over het strand en door het bos, uitjes, nieuwe dingen proberen.

Noem eens een belangrijke keuze die je hebt gemaakt in je leven.

Ik heb eerst een jaar de opleiding Tuin- en landschapsinrichting gedaan aan VHL te Velp, maar dit lag me toch niet helemaal. Vooral het ontwerpen vond ik ontzettend leuk. Ik ben met de opleiding gestopt en aan mijn huidige opleiding begonnen. Hier ben ik gelukkiger in wat ik doe en ik kijk er naar uit om mijzelf steeds meer te ontwikkelen in mijn huidig vakgebied.