Woontrend Back to Brown

Woontrends 2022: Wat kun je verwachten?

Woontrends 2022
Woontrends, elk jaar weer verschillend van elkaar en toch vernieuwd. Wat kun je verwachting in 2022 en welke kleuren en materialen zijn helemaal hip en happening volgend jaar.
Om te beginnen moet je weten dat bij het vormen van een trend altijd wordt gekeken naar actualiteiten. Wat is er gaande in de wereld, waar heeft een mens behoefte aan en hoe wordt dat omgezet in interieur. Momenteel suist bijvoorbeeld de techniek vooruitgang ons om de oren. Daarom is er veel behoefte aan natuur, planten in huis en groen tinten. Daarbij zijn de natuurlijke materialen zoals linnen en aardewerk van belang.
Woontrend Back to Brown
Maar over smaakt valt niet te twisten en wellicht ligt deze trend uw stijl helemaal niet. Dan is het goed om te weten dat stijlen elkaar kunnen overlappen. Bovendien worden er elk jaar verscheidene, nieuwe woontrends ontworpen. Vaak hebben die een knipoog naar eerdere trends. Zoals de klassieke elementen die weer terug komen in het interieur. Deze nieuwe stijl is ontzettend sierlijk, romantisch en chic. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van ronde voorwerpen, fluweel, warme tinten en past daarom perWoontrend Traditional Topicalfect bij het najaar.
Naast het terug komen van natuurlijke materialen maakt bruin ook een comeback. Welliswaar in alle mogelijke tinten: van terra tot beige. Hierbij is organisch de vormtaal en dit wordt veel geuit in beelden en vazen. Ook bij deze woontrend komt linnen en wol terug om de gewenste down-to-earth sfeer te creëren.
Woontrend Green
Spreekt een van deze woontrends je zo aan en zou je dit thuis wel willen? Neem dan contact op en kom erachter wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.