BePureHome Rodeo

BePureHome Rodeo bank op 5 manieren

Een Rodeo bank van BePureHome op 5 verschillende manieren, dat wil ik wel eens zien!

Een van BePureHome meest bekendste producten is de Rodeo Bank, wie kent hem (of zijn replica’s) niet?! En dat is natuurlijk niet voor niks. Er is bijna geen enkel product die in zoveel verschillende interieurs thuis past. Alleen wat is precies het geheim achter dit succes?

De bank kenmerkt zich aan zijn tijdloze en ‘simpele’ design. Het ontwerp is redelijk eenvoudig wat zorgt voor een rustige uitstraling. Door de ruime keuze aan verschillende materialen, kleuren en afmetingen, maakt dat de bank op veel verschillende manieren kan worden toegepast. Je kunt hem helemaal afstemmen op jouw persoonlijke woonwensen.

Binnen de Rodeo collectie heb je een aantal verschillenden soorten modellen. Zo heb je het oorspronkelijke Rodeo model en de Classic. Deze collectie draagt een knipoog van de klassieke stijl met zich mee. Door de gestikte kussens geeft dit de bank nog meer karakter, zit hij iets harder en oogt hij iets klassiek.

De Rodeo collectie bestaat inmiddels uit de volgende varianten;

– Rodeo 2,5zits bank

– Rodeo 3zits bank

– Rodeo fauteuil (love-seat)

– Rodeo Daybed (links / rechts)

– Rodeo Classic uitvoering

– Rodeo Chaise Longue (links / rechts)

– Rodeo Hoekbank (links / rechts)

– Rodeo Hocker

 

Naast de vele keuzes en het zitcomfort van deze bank, is deze ook nog eens heel gunstig geprijsd.. en dat vinden wij altijd natuurlijk altijd een leuke bijkomstigheid!

Zo is de Rodeo 2,5zits bank in velvet uitvoering er al vanaf €749,- en bestel je deze via Mooij Designs, krijg je ook nog eens leuke korting! 😉

 

Of de bank daadwerkelijk op zoveel verschillende manieren toegepast kon worden, wilde ik natuurlijk wel even op de test stellen!

Daarom heb ik de BePureHome Rodeo bank op 5 verschillende manieren toegepast.

Laten we beginnen bij de eerste stijl:

De Rodeo Bank – Bohemian

Deze stijl kenmerkt zich aan het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Hierin past de okerkleurige bank precies in thuis! Het geeft de ruimte een levendige uitstraling en bruist daarin dus van de energie.

Rodeo bohemian

 

De Rodeo Bank – Etnisch

Als tweede optie heb ik gekozen voor de Etnische stijl. Deze stijl lijkt in sommige aspecten een beetje op Bohemian. Je ziet daarom het gebruik van natuurlijke materialen ook hierin terugkomen. Verder zie je veel aardse tinten zoals bruin, rood, zwart en beige. Deze kleuren zorgen voor de warme uitstraling. Bij deze stijl past daarom de rode uitvoering super goed thuis!

Rodeo etnisch

De Rodeo Bank – Industrieel

Voor de derde optie heb ik gekozen voor weer iets totaal anders dan de twee voorgaande stijlen, namelijk Industrieel. Deze klinkt vast bij veel mensen bekend in de oren. De stoere materialen en donkere kleuren zijn erg kenmerkend bij deze stijl. Dit maakt dat de stoere variant van de rodeo bank Elephant Skin hier helemaal perfect bij past. Al zou deze in een cognac uitvoering ook niet misstaan (of wat dacht je van iets mannelijker en de rodeo classic cognac toepassen?) Kan allemaal heel gemakkelijk in een industrieel en stoer interieur toegepast worden.

Rodeo industrieel

De Rodeo Bank – Landelijk modern

De vierde stijl die ik heb gekozen is Landelijk, maar dan op een iets moderne manier. Deze stijl kenmerkt zich aan zijn grijs en bruin tinten. Het brengt een kalme rustige sfeer met zich mee. Niet heel verrassend dat ik voor deze optie dus heb gekozen voor de grijze velvet uitvoering. Maar wat past hij er goed bij!

Rodeo landelijk

De Rodeo Bank – Retro

Als laatste optie heb ik gekozen om de rodeo 2,5zits toe te passen in de Retro stijl. Deze zie je steeds vaker weer terugkomen in de interieur wereld. Het zit vol karakter en levendigheid. Je ziet hierbij ook veel toffe prints en uitgesproken kleuren terugkomen. Daarom kon ik haast niet anders dan deze ontzettend toffe mint kleurige bank toe te passen.

Rodeo retro

 

Welke van bovenstaande opties met de Rodeo 2,5 zits bank spreekt jullie het meest aan?

Liefs, Fenna Veenstra