Lichte en knuffelbare stoffen

Woontrend: Licht en knuffelbaar

2020 was mij het jaar wel, alles was anders en nu meer dan ooit hechten we meer waarde aan een fijn thuis. Deze woontrend omarmt die nieuwe behoefte erg goed. Zachte materialen, lichte tinten en rondingen zijn de basis voor deze woontrend. Juist nu in 2021 is de behoeften aan meubels die ons omarmen groot. Stoelen waar je in weg kan zakken en die als het ware een cocon om je heen vormen. De vlinderstoelen bekleed met een lichte sheepskin zijn hier een goed voorbeeld van.

De stijl bestaat dus uit organische vormen en warme materialen, maar hoe krijg je dan die extra touch aan je interieur. Bij deze trend doe je dat niet door kleuren, maar door het toepassen van verschillende materialen. Zoals linnen, wol, marmer, donker hout, zachte bouclé stoffen en leer. Vorig jaar was de cognac leer erg hip, maar dit jaar zal dat meer naar de achtergrond vervagen. De vergrijsde en de karamel kleurige leersoorten komen op.

De kleuren in deze woontrend zijn vergrijsde kleuren zoals roze, geel en de Flexa kleur van 2021 Brave Ground. De eettafel is het hart van het huis, helemaal in deze tijd. We gebruiken het om bij te komen, bij te kletsen, schoolwerk aan te maken en zelfs als parttime werkplek. Een comfortabele stoel is dan erg belangrijk.

 

lichte en knuffelbaar kleuren

 

Dit jaar zal de bootvorm tafel ook erg in opmars zijn. De bootvorm tafel zit tussen de ovaal vormige tafel en de rechthoekige tafel in. Het voordeel van deze tafel is dat de hoeken rond zijn en er een grotere tafel in een kleine ruimte past. Afgelopen jaren zagen wij veel lichte tafelbladen, maar dit jaar zullen de houtsoorten donkerder worden en dit geeft een chiquer gevoel. Hieronder kun je gemakkelijk de items uit ons stijlplan terugvinden als je iets voor thuis zou willen aanschaffen.

 

Lichte en knuffelbare stoffen

Framed relief art panel white d large Hk-living | framed relief art panel white c small Hk-living | vloerkleed outdoor coventry beige Zuiver | Chandelier argento L Eichholtz | Sofa Bjorn L Eichholtz | glass side table Hk-living | side table earthenware Hk-living

 

Liefs, Demidemi van wees